Anyósom megsértődött, amiért őt nem visszük nyaralni. Jogos? Ti vinnétek a békesség kedvéért?
Fiatalon lettem terhes. Anyósom abortuszra akart küldeni, megmondta hogy rá aztán ne számítsunk és ehhez tartotta is magát.
A szüleim és a testvéreim viszont támogattak, nélkülük nem tudtuk volna vállalni a picit. Már 3,5 éves, szépen egyenesbe jöttünk, el is költöztünk. Jövő héten elmegyünk pár napra nyaralni velük.
Anyósom eddig is meg volt sértődve mert az én családom többet volt a lányunkkal, mint ők. De most.... amióta tudja, nem száll le a témáról.
Ti elhívnátok a békesség kedvéért?
Amikor arról beszél, hogy milyen aranyos az unokája (de nincs ott a gyerek, ő ne hallja) akkor vidáman, lazán jegyezd meg, 'ugye milyen jó anyuka, hogy nem tépték ki véres cafatokban belőlem, ahogy tetszett tanácsolni??' :D:D:D
A békesség kedvéért meg ne vigyétek őt el:D:D
Igen, tudom hogy nem védekezés (ezért is írtam hogy nem védekeztünk) és hogy anyuék "nyakára születem". Hálásak is vagyunk nekik. De ez csak ránk tartozik.
Anyósomnak megvan a joga a véleményéhez, logikusan átgondolva értjük is. Meg is hallgattuk - egyszer, kétszer, tízszer. Értjük hogy ez nagy sokk volt neki, hogy az unoka öregíti, aggódik a fiáért - anyukámmal sokat beszélgettünk erről, igyekeztünk az ő oldaláról nézni a dolgot.
A férjem elég heves természetű (nem erőszakos, mielőtt....) sok csúnyát vágott az anyja fejéhez. Talán mi is vihettük volna előbb a gyereket, de ezeken már nem tudunk változtatni.
Dehogy vinném.
Semmire se lehetett számítani tőle, a te családod segített, mire vár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!