Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom megsértődött, amiért...

Anyósom megsértődött, amiért őt nem visszük nyaralni. Jogos? Ti vinnétek a békesség kedvéért?

Figyelt kérdés

Fiatalon lettem terhes. Anyósom abortuszra akart küldeni, megmondta hogy rá aztán ne számítsunk és ehhez tartotta is magát.

A szüleim és a testvéreim viszont támogattak, nélkülük nem tudtuk volna vállalni a picit. Már 3,5 éves, szépen egyenesbe jöttünk, el is költöztünk. Jövő héten elmegyünk pár napra nyaralni velük.

Anyósom eddig is meg volt sértődve mert az én családom többet volt a lányunkkal, mint ők. De most.... amióta tudja, nem száll le a témáról.

Ti elhívnátok a békesség kedvéért?

2016. aug. 10. 07:14
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
84%

Amikor arról beszél, hogy milyen aranyos az unokája (de nincs ott a gyerek, ő ne hallja) akkor vidáman, lazán jegyezd meg, 'ugye milyen jó anyuka, hogy nem tépték ki véres cafatokban belőlem, ahogy tetszett tanácsolni??' :D:D:D

A békesség kedvéért meg ne vigyétek őt el:D:D

2016. aug. 10. 08:22
 12/37 anonim ***** válasza:
95%
Nem vinném el. Azzal nyaraltok, akivel akartok. Ha sértődős, akkor meg pláne nem, csak elba...szná a jó hangulatot. Nyaraláson meg erre pont nincs szükség, kapcsolódjatok ki.
2016. aug. 10. 08:27
 13/37 A kérdező kommentje:

Igen, tudom hogy nem védekezés (ezért is írtam hogy nem védekeztünk) és hogy anyuék "nyakára születem". Hálásak is vagyunk nekik. De ez csak ránk tartozik.

Anyósomnak megvan a joga a véleményéhez, logikusan átgondolva értjük is. Meg is hallgattuk - egyszer, kétszer, tízszer. Értjük hogy ez nagy sokk volt neki, hogy az unoka öregíti, aggódik a fiáért - anyukámmal sokat beszélgettünk erről, igyekeztünk az ő oldaláról nézni a dolgot.

A férjem elég heves természetű (nem erőszakos, mielőtt....) sok csúnyát vágott az anyja fejéhez. Talán mi is vihettük volna előbb a gyereket, de ezeken már nem tudunk változtatni.

2016. aug. 10. 08:31
 14/37 anonim ***** válasza:
95%
Dehogy vinném el. Esetleg ha nagyon jó a viszony és ő vinne el, ő fizetne mindent, akkor együtt elmehetnénk.
2016. aug. 10. 08:32
 15/37 anonim ***** válasza:
96%
Én biztos nem vinném el.
2016. aug. 10. 08:34
 16/37 anonim ***** válasza:
96%
Én nem vinném el magammal nyaralni. Örüljön neki, hogy nem szakítottátok meg vele teljesen a kapcsolatot, időnként átjártok hozzá és hasonlók.
2016. aug. 10. 08:35
 17/37 anonim ***** válasza:
97%
Na alljon meg a menet, en apakent mondom, hogy ha nekem valaha az anyam azt mondana hogy nem akarja latni az unokajat, akkor engem se latna tobbet az eletben.
2016. aug. 10. 08:44
 18/37 anonim ***** válasza:
96%

Dehogy vinném.

Semmire se lehetett számítani tőle, a te családod segített, mire vár?

2016. aug. 10. 09:03
 19/37 anonim ***** válasza:
89%
Látom, megjöttek az anyósok is pontozni. :) Hozzászólni nincs kedvük, kedves mamák?
2016. aug. 10. 09:07
 20/37 anonim ***** válasza:
95%
Vinné a halál! Békesség? Ugyan már...Pont úgy sza..játok le, ahogyan ő állt hozzátok. Lehet bírálni mások döntéseit, meg javaslatot tenni, nem volt kötelessége támogatni, nem is tette meg, de azt ne képzelje, hogy az az időszak, meg az akkori beszólásai, cselekedetei most varázsütésre eltűnnek, és nagy boldog családként éltek egyetértésben. A tetteinknek megvannak a következményei, ő már nem a kedves anyuka, nagymama, akivel az ember felhőtlenül és boldogan tartja a kapcsolatot, akivel bármikor számíthatunk egymásra, akivel az ember örömmel osztja meg a szabadidejét és a nyaralását, hanem csak rokon. Ennyi. Erre lehet emlékeztetni, amikor pattog.
2016. aug. 10. 09:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!