Párom megsértődött apámra és nem jött be a házba, megoldás?
Pár hete a párom megkérdezte anyámat hogy adtam-e nekik pénzt!
Apám pedig mondta ma hogy semmi köze hozzá hogy adok-e vagy nem, ha adok adok ha nem nem, erre ő annyira megsértődött hogy bár elkísért be már nem jött, hanem az autóban ült.
Természetesen van köze hozzá de most haragszik. MI megoldás van rá?
Az, hogy leültök és FELNŐTTEK MÓDJÁRA érttelmesen megbeszélitek. KOMMUNIKÁCIÓ.
A párod miért nem Tőled kérdezte meg, hogy adtál-e pénzt a szüleidnek?
Fejébe vette hogy apámék kihasználnak mivel tény h nem dolgoznak és sokszor kérnek. Én meg úgye tényleg adtam, és ráadásul hazugnak nevezi anyámat is és ezért órólt meg rájuk.
Na meg szerinte miattuk nem tudok haza jönni mert az utazási pénzem adtam oda, és azt mondta nincs pénz h haza jöjjek.
külföldön dolgozok, ma utazom vissza!
Épp telefonról írok lehet ezért értelmetlen.
Múlt héten adtam oda a pénzt, és jövő héten nem fogok tudni haza jönni a páromhoz.
Mivel fogytán van a pénzünk, én nekem félre volt téve, de azt elkérték hogy kifessenek.
Hát, a párod elég jól látja, téged biza kihasználnak.
A félretett pénzedet képesek voltak elkérni LAKÁSFESTÉSRE, - nem tudok elképzelni olyan szituációt, hogy a lakás kifestése életbevágóan fontos, azonnalos létkérdés lenne - magyarul magasról pottyantanak a te érdekeidre, szükségleteidre. Azért gondolj bele, ha így haladsz, most csak a pároddal nem fogsz tudni találkozni emiatt, legközelebb majd kajára nem marad pénzed, mert a szüleid mondjuk sürgősen el akarnak menni wellness-hétvégére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!