Párom megsértődött apámra és nem jött be a házba, megoldás?
Figyelt kérdés
Pár hete a párom megkérdezte anyámat hogy adtam-e nekik pénzt!
Apám pedig mondta ma hogy semmi köze hozzá hogy adok-e vagy nem, ha adok adok ha nem nem, erre ő annyira megsértődött hogy bár elkísért be már nem jött, hanem az autóban ült.
Természetesen van köze hozzá de most haragszik. MI megoldás van rá?
2014. júl. 6. 20:43
11/15 acelsziv válasza:
hát te nagyon hülye vagy. Képes vagy gyakorlatilag meglopni a közös kasszát meg hitelbe menni csak hogy a semmirekellő szüleid kényelme meglegyen? Na ezt mutasd meg a párodnak, ha van benned gerinc. Én úgy vágnálak ki mint macskát s***ni. Miért nem költözöl haza anyádékhoz, ha ennyire rájuk vagy kattanva?
12/15 anonim válasza:
Kérdező, ha a párod helyében meglátnám az utolsó kommentedet, ex-et csinálnék belőled seperc alatt. Te egyszerűen reménytelen vagy, apuci-anyuci picilánya, nem való még neked a párkapcsolat.
Hirtelen az jutott eszembe, ha gyereketek lenne, te ezzel a hozzáállással képes lennél neki nem venni pelenkát, mert az apád pénzt kért új fűnyíróra...
13/15 A kérdező kommentje:
Én a ffi vok
2014. júl. 7. 10:26
14/15 anonim válasza:
Akkor nincs több kérdésem, valahogy ez a tipikusabb helyzet. Nem nőttél még ki a mama szoknyája mögül. De a lényegen nem változtat, nem való még neked a párkapcsolat. Majd ha felnőttél.
15/15 anonim válasza:
sejtettem,hogy te leszel a férfi tag :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!