Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mibaja van anyósnak? Tényleg...

Mibaja van anyósnak? Tényleg eltartottnak számítok?

Figyelt kérdés

Fél évig nem volt munkám, majd dolgoztam 1 hónapot, próbaidő után elküldtek, és utána agencynél dolgoztam szintén 1 hónapot, majd kijött az epilepsziám, és csak szeptemberre kapok időpontot orvoshoz, így nem tudok dolgozni, mert sehol nem alkalmaznak, mert nincs orvosi papírom.

Nos most épp mély depresszióba zuhanok a tehetlenség miatt, és anyós szekálja a páromat, hogy látszik rajtam, hogy sosem akarok dolgozni, életem végéig eltartott leszek, dolgozó nőt képzel mellé, stbstbstb..

Annyira rosszul esett, hogy összeesve sírtam, még most is sírok, nem tudom mivel érdemeltem ki..

Az egész abból indult ki, hogy a párom elfelejtette az anyukáját felkoszonteni a névnapján, és erre sértődött meg, és csattant rajtam az egész.

Mi lehet a baja? Tényleg ennyire gáz lennék? Ezelőtt 8 évig volt folyamatos munkaviszonyom, és nem élvezem az "eltartottságot".

2016. aug. 8. 02:22
1 2 3
 21/21 omba ***** válasza:
80%

Jó ez, hát többet mit tehettél volna?

Eltartott az, aki lényegében ne dolgozik, vagy dolgozhat.

Neked meg átmeneti nehézséged volt, a szeptemberhez meg gratula!

2016. aug. 9. 06:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!