Hogy magyarázzam el az anyósnak, hogy a fiának nincs az ég-világon semmi baja?
Azt kell tudni a férjemről, hogy amikor gondolkozik vagy koncentrál valamire, akkor olyan arckifejezése szokott lenni mintha mérges lenne vagy kétségbeesett lenne. Először azt hittem, hogy tényleg mérges valamiért vagy valami baja van, de megkérdeztem tőle, és elmagyarázta, hogy ez nem azért van, mert bármi baja is lenne ő egyszerűen ilyen amikor gondolkozik. Én utána megértettem elfogadtam, nem szokott ez engem zavarni, mert nagyrészben mosolygós ember.
Na de az anyós.... ő még a ami napig azt hiszi, hogy a fiának valami lekiproblémái lennének.
Tegnap voltunk náluk és valamit kérdezett a férjemtől és ugye elkezdett gondolkozni. Na a mama egyből rá förmedt, hogy mégis mi a pi..a baja van...
És az a röhej, hogy én egy hónapalatt megtudtam ezt érteni, amit a mama 30 év alatt nem tudott...
Azt mondta amúgy a férjem, hogy legtöbbször emiatt volt otthon a vita, meg az Apjával is állandóan ezen veszett össze, mert ő is ilyen fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!