Nem fogadnak be anyósék a családba és ez elszomorít néha. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Ott kezdődik a probléma, hogy a párom előttem elég gyakran váltogatta a barátnőit, szóval gondolom ezért kialakult bennük egy távolságtartás a barátnőivel szemben, hiszen kb hetente új volt. Engem is ehhez mérten kedvesen, viszont távolságtartóan fogadtak annak idején. Mindig is éreztem, hogy a kapcsolatunkat olyan idéglenesnek tekintik. Pl amikor összeköltöztünk a párommal, a szobáját úgy hagyták évekig, mintha várták volna, hogy mikor múlik nála el ez a hóbort és mikor megy haza. A tegeződést sem ajánlották fel soha, és lehetne mondani, hogy biztos ilyen típusok de nem, tele van a család velem egy korú nőkkel, az unokatesók feleségei, velük tegeződnek, sőt ismerik már néhány barátnőmet is, velük is minddel tegeződnek. Szóval igazából a mai napig érzem azt az iszonyatos távolságtartást a részükről, és azt mintha még mindig egy idéglenes dologként tekintenének a kapcsolatunkra. A párom egyszer szóvátette ezt nekik, amikor nem voltam ott, csak annyit mondtak rá, hogy majd ha összeházasodtunk, akkor máshogy fognak hozzám viszonyulni. Nos azóta összeházasodtunk, és 3 gyerekünk született, és már 11 éve vagyunk együtt, de semmi változás. Kívülállónak érzem magam. Tehát nem azt érzem, hogy nem szeretnek, hanem azt, hogy egy múló hóbortnak tekintenek, egy 2 hetes barátnőnek. Lehet ezzel kezdeni vmit szerintetek?2016. jún. 1. 08:46
11/14 anonim válasza:
Az emberi szimpátiák, antipátiák csak úgy vannak, sokszor ok nélkül.
De miféle családba akarsz te háromgyerekes anyaként helyet kapni? A te családod a férjed, te, meg a gyerekek.
12/14 anonim válasza:
Nálam is ugyan ez a helyzet majdnem.10 éve vagyunk együtt párommal,most várjuk az elsö babánkat,van egy huga és egy öccse páromnak,Nálunk is velük jol kijönnek,Velem is de velem máshogy mint velük.a fiu 2 éve van kb párom hugával, és az elsö perctől tegezödnek.Az öccsének tavaly született meg a pici babája barátnöjétöl.az összejövetel utáni elsö honapban teherbe esett a csaj,és őis tegeződik velük első perctől fogva ,csak én nem.Nekem is rossz még most is,de lassan kezdek hozzászokni,hogy nem az a lényeg ki mennyi ideje van a családban.Mikor még mindegyik tesojának más kapcsolata volt énis ugy éreztem engem jobban szeretnek...kiderült mindenkit jobban szeretnek csak engem nem valamiért.ne foglalkozz velük.
13/14 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük! Elhiszem hogy rosszul esik, de a te családod a férjed és a 3 gyerkőc! Az a lényeg, hogy ti 5en szépen, nyugodtan, szeretetben együtt legyetek! Talán jobb is ez a távolságtartás, az sem lenne jobb, ha mindenbe beleszólnának és szítanák köztetek a feszültséget.
14/14 anonim válasza:
Nők az ilyen donhuánokra izgulnak akkor megértem az Apósékat, te is csak egy lyuk vagy a férjednek, semmi több.
3 gyerek azért fura....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!