Hogy kezeljem a helyzetet?
Figyelt kérdés
Parom anyja kialhatatlan. Neki csak az jo amit o jonak gondol. Mas tipus vagyok, mint o. En olyan csendben elvagyok tipus vagyok, nem egy tarsasagi ember, es ez szerinte baj. De minden mas is baj. Mindenben a hibat talalja es ugy hogy nekem a szemembe soha semmit nem mond. A hatam mogott szapul egy altala kitalalt ram irt szemelyiseg alapjan. Ez egy undorito dolog szerintem. En nem akarok neki megfelelni -probaltam - es megvaltozni sem, mert miert is legyek mas ember. Nem tisztelem ot egyaltalan, az elmult 2 evben tobbet bantott mint barki az eletben, en pedig mindig csak nyeltem mert ha elmondanam a velemenyem akkor osszevesznenk es a fia ellen fordulna es tonkretenne a kapcsolatunkat. A kerdesem az, hogy hogyan kezeljem ezt, tudva hogy parom anyjaval soha nem leszek joban, csak latszolag. En nem szeretem megjatszani magam, mutogatni ami nem is valosag. Legszivesebben szajba vernem mert mar odaig jutottam de nem tehetem.2016. márc. 31. 23:39
21/21 anonim válasza:
az a nagy igazság hogy ha a párod nem áll ki melletted egy életre rossz lesz. ehhez nem kell várni arra, hogy házasok legyetek mert ha most anyuci szoknyája alatt van elég valószínű, hogy ott is marad. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!