Nem tudom már hogyan kezeljem a helyzetet? Mindig tisztelettel fordultam anyós felé de ő annyi szemétséget követett el ellenem hogy az már sok.
Én pont ilyen anyósról álmodom! Három hetente öt perc.. és mindenkinek dicsekszik a gyerekemmel.
Hol ebben a rossz?
"a férjem ugyan úgy rossz véleménnyel van az anyjáról hozzá teszem nem az én hatásomra."
A saját anyja ellen hangoltad a férjedet?! Szerintem te sem vagy piskóta a kialakult szituációban. Nem az a probléma, hogy te vagy utálatos, és az anyósod is azért haragszik rád, mert ellene hangoltad a fiát? Lehet, hogy csak azért jön 3 hetente 5 percre, mert te ellenséges vagy vele, de ettől függetlenül szereti az unokáját, és mindenkinek szépen beszél róla. Szerintem ezzel nincs semmi gond.
pszichológiából tanítják, a düh, a harag pont azt mérgezi, aki elszenvedi, a másikat nem.
a bocsánatkéréssel(lentebb kifejtve) igazából magadnak teszel jót, hogy te a szívedben megbocsájtasz, ezáltal nem kínzod magad tovább(ami ugye tudjuk hosszútávon elég súlyos betegségeket is tud hozni..)
ő olyan amilyen, tudnod kell ezt magadtól elengedni, a saját érdekedben.
és amúgy tudom azt is, hogy ez szinte lehetetlen, hogy menjen.
erre van megoldás ugyan, amikor drasztikusan felszakítják az emberben a sérelmeket és kisírja, kiordítja magát. gyerekori traumákat, beidegzőséket is "orvosolnak" ilyennel, noha elég ritkán alkalmazzák.
az, ha mindezt az anyósnak adod ki, attól még benned fog maradni az utálat és harag, ergo ugyanott vagy igazi megbocsájtás nélkül..
".Normálisan leírtam hogy pont az a bajom hogy nem akarom megbántani és nem tudom mit csináljak"
Semmit! Örülj hogy nem látod csak egy hónapban öt percet! A többit meg felejtsd el, vagy menj el kineziológushoz, pszichológushoz, stb..
Mert mire mész vele, ha a fejéhez vagdosod a dolgokat? Jobban fogod magad érezni? (nem hiszem.. max. egy kicsit, de hosszú távon tuti nem!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!