Hogy kezeljem a helyzetet?
Te már megpróbáltad, a párod nem tud vagy nem akar megvédeni, akkor miféle jövőd lenne ebben a családban?
Játékszere lehetsz a banyának. Szerintem várja, hogy végre kinyisd a szád, és végre leüvölthesse a fejedet. Majd rögtön ezután sírógörcsöt kapva felhívja a kisfiát, hogy te milyen vagy.
Nem tiszteletet meg szeretetet akar ez, hanem eltaposni. Két éve bizonyítgatja neked, mások örülnének ha ilyen korán kiderülne mi várna rájuk, és léphetnének le.
Van egyébként egy trükk a feszültséged enyhítésére: rajzold meg ahogy "szájbavered".
engem nem anyósod viselkedése idegesítene,hanem az, hogy a párod ezt miért hagyja? amikor elkezd téged szidni neki, akár szóban akár smsben, akkor kéne a párodnak helyre tenni az anyját,hogy ne beszéljen így rólad. ha nem hagyja abba a kedves mama, akkor meg örülhet, mert a fiát se látja majd egy darabig..nem lesz kinek szapulni,majd akkor rájön..
de a párod a leírás alapján nem is véd meg.ez a gáz..
Nem ez lesz az első kapcsolat, amit anyós szétbarmol, nem is az utolsó.
Csak azon tudsz változtatni, hogy most vagy később.
Mi lesz ha szülsz?!
Onnantól pokol lesz az életed, kilépni pedig még nehezebb.
Főleg így, hogy a párod passzívan tűri, hogy az anyja téged pocskondiáz.
Vele beszélnék a helyedben: bocs, de nem az én dolgom hogy leállítsam az anyád. De ha ennyire utál, és mindenáron el akar üldözni mellőled, akkor legyen még az akarata. Elmegyek, és mindketten boldogabbak leszünk mással.
Tovább ezt nem viselem el, nem akarok ebbe tönkremenni.
Ha kellesz neki, eltiporja a drága mamát.
Ha hagy elmenni, akkor meg telebeszélte úgy a fejét, hogy lassan ő szakított volna.
De én a helyedben kilépnék, a gyenge párod meg a paplan alá is anyuval bújjon, ha hagyja hogy a párjàt elmarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!