Kinek van igaza? Mi az illem?
Igen, neked illik meghívni őket, hogy ha van kedvetek, gyertek át. Én biztos nem tolakodnek egyebkent.
Nyakatekert a logikád.
Igyekszem majd kinyitni a szám és nem csak nyelni!
Kedves utolsó, még egyszer nem akarom leírni amit eddig is!
Köszönöm szépen mindenkinek aki válaszolt a kérdésemre!
"Én elmondtam a véleményem ami az, hogyha valaki valahova nem hív oda nem megyek!!!! Másrészt ha kíváncsi valaki a gyerekemre az eljön és megnézi! "
Mondjuk ez akkor a van sapka, nincs sapka esete.
Egyébként én sem vagyok híve a gyerek körbe hordozásának. Nekik sokkal egyszerűbb elindulni, jönni-menni.
26-os, te hol olvastál arról, hogy a Kérdező elvárná ezeknek az alig-rokonaknak a látogatását?
Nem ebben a kérdésben, megnéztem még egyszer.
Jajj na szóval!!!!
1. Nem megyek oda ahova nem hívnak!
2. Ha valahol gyerek születik oda tulajdonképpen "bejelentkezik" aki akar, legalábbis mi senkit nem hívtunk meg, hogy megnézze a gyerekünket, aki kíváncsi volt az ideszólt és alkalmas időbe eljött.
Tehát itt két külön dologról beszélek. Mert anyós szerint mi vigyük el nekik a gyereket itt függ össze a dolog, na de minket nem is kértek, hogy vigyük el, szóval szerintem csodás színjátékot játszanak el anyóséknál... na mindegy a lényeg az, hogy valóban egyáltalán nem várom el, hogy jöjjenek sőt én sem akarok oda menni! (Miért akarnék hiszen nem is ismerem őket a férjem meg évek óta nem tartja velük a kapcsolatot)
Remélem így már érthető a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!