Kinek van igaza? Mi az illem?
Én már elmondtam, mit gondolok, de most azon vigyorgok, hogy annak ellenérem hogy kb mindenki a te álláspontodat támogatja, a tetszési %-ok esnek...
Az anyósok is megérkeztek. :D
De nem mondják ám, hogy ők miért tartanák azt helyesnek... csak nyomják a lefelé nyilakat.
A vicckönyvek felét ezért teszik ki az anyós viccek! XD
19:35-ös válaszolónak.
Igen, folyamatosan hallgatom a nem is tanácsoknak mondanám, már inkább beleszólásokat... és egyre inkább azt veszem észre, hogy levegőnek néz... meg sem kérdezi, hogy kiviheti-e, csak azt veszem észre, hogy öltözteti... amikor azt mondom, hogy ne vidd ki, azt meg sem hallja, hozza a pici kabátját. Én soha nem szóltam egyébként semmiért! Ez volt most az első eset, hogy megpróbáltam valamiről elmondani a véleményem, erre "kiokosítottak"
Kicsit keményebben Kérdező, a TE gyereke, ez nem "vélemény" ez tény!
Nem kaphatják ki a kezedből, az nagyon csúnya irányba mutat, ha ezt eltűröd.
Igeeen igeeen. Általában "túl öltöztetem" azt is végighallgattam már, hogy hogy kell tejbegrízt készíteni!!! A nevét én :D
De ez a hétvége után megfogadtam, hogy kinyitom a számat, eddig mindent csak hallgattam, de már elegem van. Minden hétvégén tiszta idegbeteg vagyok, mielőtt jönnek, miután mentek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!