Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ezt ti elmondanátok a párotokn...

Ezt ti elmondanátok a párotoknak? Mit szólnátok?

Figyelt kérdés

A barátomnál voltam tegnap estétől(24évesek vagyunk és 2 éve vagyunk együtt) ma korán reggel őt behívták dolgozni, egyedül maradtam anyukájával pár órára, utána jöttem melózni. Bejött hogy mikor adja oda a pénzt (60.000Ft, 7 éve adja ezt)?! Tegnap volt fizetés, tudja! Elég fennhangon és számonkérően tette.

Mondtam hogy én nem tudom, nem az én dolgom. Mondta hogy jólvan, de adja majd oda és felvázolta, hogy a barátomnak ne mondjam el, de ők azt a pénzt nem teszik el neki ám (az arcomba nevetett és röhögött) ahogy megígérték anno! ;D De neki ezt nem kell tudni. A szülei fejenként 160.000Ft-ot keresnek (kb egy hónapja ismertem őket, amikor anyukája átjött a fizetési papírjával, miközben tudta hogy én pont munkát keresek... na mindegy, plusz havi 70.000Ft egy albérletből jön be nekik, amivel henceg mindenkinek hogy ő nem fizet utána semmit (??) )

Szerintem magán kívül volt, hogy ezt nekem így elmondta, de bármelyiket is, hisz nem érdekel! Teljesen lefagytam. Azt tudom, hogy nem jó a kapcsolatuk, el akar költözni, de nekem csak ősszel lesz biztos a munkám, akkor fogunk tudni költözni. Viszont nem tudom hogy elmondjam-e, nem akarok vita kirobbantó lenni, de ez durva!

2016. márc. 10. 12:04
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
77%

Szvsz tökre érthető a kérdés... Adott két szülő akik jól keresnek sőt rohadt sok pénz jön be nekik és van képük egy rakás pénzt elkérni a gyereküktől is 7éve akit abba a hitbe ringattak hogy elteszik neki egy részét... Őszintén: pofátlanok! Elmondanám sőt nyugodtan dobd fel a mamát!

Pont a napokban volt egy kérdés a másik kategóriában.Ezek a szülők jó példák oda hogy van aki ezért szül kb hogy pénzt lásson később!

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

2016. márc. 10. 12:33
 12/41 anonim ***** válasza:
24%
Te visszaolvasva érted a saját kérdésed?
2016. márc. 10. 12:37
 13/41 anonim ***** válasza:
69%
Tök érthető a kérdés...
2016. márc. 10. 12:47
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
nézd ez a párod pénze, szóval joga van tudni róla, hogy anyuciék egy fillért sem tettek neki eddig félre a saját fizujából. Őszintén leégne a pofámról a bőr, ha ezt nem adnám tovább a páromnak. Az hogy veszekedés lesz belőle, hát az az anyja hülyesége.
2016. márc. 10. 12:49
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elmondanám.
2016. márc. 10. 13:01
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Elmondanám. De abban biztos lehetsz, hogy nem véletlenül mondta el neked.
2016. márc. 10. 13:03
 17/41 anonim ***** válasza:
28%

"Tök érthető a kérdés..."

Akkor jó.

2016. márc. 10. 13:07
 18/41 anonim ***** válasza:
21%

11-es: Azért ez nem olyan hű de jó kereset! (mármint a 160 ezer).

Ha rezsire adja a barátod,akkor nyilván azt fizetik belőle és nem félre teszik.

2016. márc. 10. 13:15
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Hát az anyja elég hülye, ha neked ezt elmondta. Miért, mégis mit gondol, te kinek a pártján fogsz állni? Tervezed vele a közös életet, akkor neked mi az érdeked? Hogy segíts az anyjának pénzt lopni, vagy hogy a pároddal harmonikus, őszinte kapcsolatod legyen ÉS ne a nulláról kezdjetek? :D

Mindenképp mondd el, mert ha halogatod, úgyis kiderül, csak akkor az is kiderül mellé, hogy te sumákoltál, hogy nem mondtad el neki.

2016. márc. 10. 13:15
 20/41 anonim ***** válasza:
94%
Vajon nem azért mesélte el, mert arra számít, hogy anyagilag perspektívátlannak látva a helyzetet, szépen lelép?
2016. márc. 10. 13:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!