Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nagyon elrontottam? El kellett...

Nagyon elrontottam? El kellett volna zavarjam?

Figyelt kérdés
Szombaton beallitott hozzank a parom edesapja es en beengedtem a lakasunkba, ezen a volegenyem nagyon kiakadt, kivagta az apjat engem pedig azota szabalyosan bojkottal. Ez elott meg sohasem talalkoztam apos jelolttel, paromnak neveloapja volt, nem sok jot meselt rola, edesapjarol pedig semmit csak hogy katona volt es 5 eves koraban latta utoljara, nem is az o nevet viseli, hanem az anyjaet. Nem akartam rosszat amikor benegedtem, de egyreszt nagyon lefagytam amikor meglattam mert a parom osz haju idosebb kiadasa masreszt pedig kivancsi is voltam. Kerjek megint bocsanatot? Hagyjam amig megnyugszik? Vagy mit csinaljak? Ez olyan rossz igy hogy haragszik

2016. márc. 7. 12:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%
nemazért,de ha a párod szeretne nem hisztériázna ennyire, hanem közölné veled,- bocsi csak kiakadtam, nem te vagy a hibás. Ha lehet legközelebb ne engedd be- ehelyett te vagy a rossz amiért nem közölte veled előre hogy ne engedd be az apját és hogy lehetsz olyan hülye, hogy nem olvasol a gondolataiban :D Szépen nyisd ki a szád és te is közöld vele,hogy mi a hiba az ő elképzelésében és amíg ezt nem tudja feldolgozni és csak téged hibáztat addig mész anyádhoz, majd keressen fel ha már lehiggadt...
2016. márc. 7. 16:47
 12/16 anonim ***** válasza:
8%

Édes kerdezoke, hiába tamadsz a kilencesre, nem tehet rola, hogy ismeretlen emberek véleményét kérdezted meg, kvázi a te hibád, hogy általunk nem ismert emberről kell véleményt alkotnunk. A parodat es magadat bizony te hoztad ilyen helyzetbe.

Miközben a reakciodban mar ellagyulva veszed vedelmedbe a ki tudja, min keresztül ment parodat.

Aki - a kérdésedre válaszolva immáron - szimplán bunko veled, úgyhogy kérjen bocsánatot az ép részével tőled.

2016. márc. 7. 17:45
 13/16 A kérdező kommentje:

Kedves 12es

Nem egy bemutato elemzest kertem toletek a sajat paromrol, hanem tanacsot hogy mit lehet tenni egy ilyen helyzetben. 9es csak ideboffentette azt amire senki sem volt kivancsi mert nem kertem senkitol sem hogy barkirol velemenyt alkosson, hanem azt hogy merlegelje a helyzetet. Bevallom oszinten jo volt egy par higgadt, kulso szemlelo nezopontjat eszreveteleznem, de amit most az utolso egy par hozzaszolo kuldott mint valaszt az minosithetetlen. Tehat ha erdemben, epito jelleggel nem tudsz hozzaszolni a temahoz, akkor ne is tedd. Koszonom

2016. márc. 7. 19:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Gyerekes az embered, akárhogy nézem (9-es), mit nem értesz ezen?

Nekem az is tudja, hogy elég negatív véleménnyel vagyok apámról, akivel nem élek együtt, nem menyasszonyom, csak beszélgettem már vele, több, mit 3-4 órát.

E szerint te úgy vagy menyasszony, hogy hézagosan ismered az életét.

Ebből is lehet valami, kétségtelen.

Csinálsz valamit, ami teljesen normális dolog, hogy egy becsengető embert beengedsz, erre szeretetmegvonással büntet, mert rá kellett volna érezned, hogy ebben az esetben nem az emberi viselkedés általános konvencióit kellett volna alkalmaznod.

De hát, ha jó lesz az ilyen élet, kérjél bocsánatot. Nekünk is mindig azt kellett tenni pszichopata apánktól, kb. hasonló szituációkban. :D

2016. márc. 8. 07:30
 15/16 omba ***** válasza:

te magad írtad: "29 eves volegenyem ugy viselkedik mint egy 5 eves gyerek " - akkor miért szóld le, akik gyerekesnek mondják.

A kérdés persze az, hogy te tudtál-e arról, hogy az apját utálja, nem akar vele semmi kapcsolatot, vagy sem?

Ha tudtad, akkor elég szenya dolog volt, árulás.

Ha nem tudtál róla, akkor meg értelmetlen a pufogása.

2016. márc. 8. 19:47
 16/16 anonim ***** válasza:
59%

Nem tudom, aktuális-e még a kérdésed.

Én is nagyon mérges lennék, ha felbukkanna a "vér szerinti" apám. Engem sem nevel 5 éves korom óta. Bár én utána is láttam, de amit tett velem, azt nem lehet megbocsájtani. Számomra ő halott, nem létezik.

Szerencsére én ezt elmeséltem a páromnak, így ő tudja, hogyan viszonyulok hozzá. Lehet, a te párod nem mesélte el neked. Beszélgess vele erről, kérdezz rá. Nagyon nehéz a gyerekkori sérelmeket, traumákat feldolgozni. Sok időbe telik. És a sebek már csak olyanok, hogy felszakadhatnak. És párod sebei most felszakadtak, és idő kell, hogy rendeződjön lelkileg.

Beszéltesd, hagyd, hogy kibeszélje magából neked a bánatát. Kérdezd, és támogasd őt.

Nem rád mérges szerintem, hanem arra, hogy egy olyan ember felbukkant a múltjából, akit örökre szeretett volna elfelejteni.

2016. márc. 12. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!