Nagyon elrontottam? El kellett volna zavarjam?
Én sem tartom jogosnak,hogy téged hibáztat. Ha meg nem engeded be, akkor lehet az lett volna a baj.
Szóval szerintem nagyon gáz,hogy téged hibáztat. Nem mondom, hogy én szívesen látnám azt az embert a lakásomban, aki évtizedek óta le se szar. De nem hibáztathat téged ...
Koszonom a valaszokat!
Azt nem irtam hogy engem hibaztat csak olyan mintha duzzogna. Roviden-hidegen valaszolgat, felhorkan stb. Tegnap este odabujtam hozza es vissza se olelt csak amikor mar elaludt pedig meg a kapcsolatunk elejen megbeszeltuk mivel mindkettonket 'hidegtartasban' neveltek hogy nalunk ilyen nem lesz, mindent megbeszelunk es kimutatjuk amit erzunk. Harmasnak kell igazat adjak hogy ez valami fele hiszteria hogy az en komoly 29 eves volegenyem ugy viselkedik mint egy 5 eves gyerek amiota meglatta az apjat, csak nekem ez nagyon furcsa mert 6 eve ismerem es sosem volt ilyen es nem tudom hogyan kezelni a helyzetet. Talan tenyleg hagyom egy kicsit foni a sajat leveben ahogy 4es tanacsolta
Gyerekes egy vőlegényed van, ez meg nekem érdekes:
"nalunk ilyen nem lesz, mindent megbeszelunk es kimutatjuk amit erzunk."
Kimutatja, az biztos.... :O
Kedves Kilences
Az erzesek kimutatasat/megbeszeleset egyertelmuen arra ertettuk mindketten amit egymas irant erzunk nem pedig akkor ha egy evtizedek ota lelepett szulo egyszer csak felbukkan a jo eg tudja miert. Ha csak azert irtal hogy fikazz egy olyan szemelyt akit en ismerek es szeretek akkor kar volt erre pazarolnod az idodet. Ha a szituaciohoz konstruktiv hozzaszolasod nincs amit hasznositani tudnek akkor kiserd ki magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!