Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem tudok megbékélni anyóssal/...

Nem tudok megbékélni anyóssal/apóssa, van így jövője a kapcsolatunknak?

Figyelt kérdés
Állandóan csak zsörtölődöm miattuk, már egy éve nem láttam őket( és nem is tervezem életem végéig), de még mindig nem tudok megnyugodni, mert nagyon megsértettek, többször is. A barátomal viszonylag jó a kapcsolatunk, de miután 2 év után beláttam, hogy utálom a szüleit ( és a szülei utálnak engem) azóta a párommal is voltak összetűzéseink. Félek mi lesz velünk, mert valóban nagyon megsértettek, és nem tud múlni a harag. 3 éve vagyunk együtt, ő 23/f én 21/l.
2016. febr. 24. 11:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

jó lenne tudni mivel sértettek meg.

hogyha tényleg nem szeretnél velük találkozni, akkor ne tedd. de emiatt nem kell őket szidnod a párodnak. neki attól még a szülei maradnak, biztosan nem esik jól neki, hogy szidod őket, holott 1 éve nem is láttad őket.. hagyd ezt a témát. ha ő akar menjen találkozzon velük, te addig mész a saját szüleidhez. ennyi.de ne szidd őket a régi sérelmek miatt.

+megjegyzem,hogyha gyereketek lesz akkor muszáj leszel talákozni velük, legalább karácsonykor meg a nagyobb ünnepekkor. vagy otthon fogsz ülni amíg a gyereked és a párod a nagyszülőknél van? vagy hogy tervezted? mert gondolom komolyan tervezel a pároddal.

2016. febr. 25. 10:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez a Ti kapcsolatotoktól függ.

Van olyan kapcsolat, ami mindent túlél, van emi szinte semmit.

Mi 14-éve vagyunk együtt, rengeteg gond volt az elején a párom családjával, de kibírtuk a nehéz éveket. Közben meg ők is rájöttek, hogy mennyire szeretjük egymást, így elég jól rendeződött a kapcsolat. Nem szeretnek engem, meg én sem őket, de a gyerekek miatt elvagyunk egymással.

2016. márc. 2. 15:22
 13/14 Nóriii3 válasza:
Mindenkinek vannak "család tagjai" akiket nem bir.szerintem ne foglalkozz velük ha ők is utálnak a párod meg fogja érteni
2016. márc. 6. 19:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát tudod én irigyellek, mert hetente többször látom anyósomat, és nagyon várom már azt az időt, amikor mondjuk kéthavonta egyszer látom, remélem hamarosan eljön, dolgozunk rajta. Képzeld el, én mit zsörtölődök! Ezek szerint álmodozhatok arról is, hogy évente látom egyszer. Nem rossz!
2016. márc. 10. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!