Nem tudok megbékélni anyóssal/apóssa, van így jövője a kapcsolatunknak?
Mivel sértettek meg?
Egyébként most mondom, hogy ha a barátod nem áll melléd, akkor ez nem fog javulni, sőt, csak rosszabb lesz a házasság és a gyerekvállalás képbe kerülésével.
"Állandóan csak zsörtölődöm miattuk"
Na itt a baj, mi az anyádért nem bírod befogni a bagólesődet, ha úgysem találkoztok? Te vagy aki megmérgezi a kapcsolatotokat idióta.
Engem is gyűlölnek anyósék, de én nem járattam a pofám a páromnak és ő is kiállt mellettem. Az anyósékkal való kapcsolatom soha nem volt hatással a párommal való kapcsolatomra.
Ha ezen nem változtatsz a kapcsolatnak sem lesz nagy jövője.
Sajnos a 3. 4 nek van igaza.
Oké hogy megsértettek, képzeld el engem is ( pl leku.rváztak úgy hogy mindig ismertek és a fiúk volt nekem az első és remélem az utolsó is, és még sorolhatnám) és még sokan másokat is megsértettek. DE TÚL KELL RAJTA LÉPNI. Fel kell ismerned hogy csak így működhet a dolog. Nem is beszéltek,nem jártok össze stb.. Akkor miért nem szállsz le a témáról? Áruld el hogy ha a pároddal cirkuszolsz akkor változik valami, anyuka kedvelni fog? Amúgy nálunk rendeződtek a dolgok az évek alatt, még a k.urvázást is letagadták. De engem igazán nem tud meghatni a dolog, ha kellek jó ha nem nem. Ennyi.
Konkrétan mi velük a gond? A párod szerint ez nem gond? Vagy miért voltak emiatt összetűzéseitek?
Az sem egyszerű, ha nem vagyok jóban. De ha a párod sem áll melletted, akkor nem sok jót jósolok.
Ha már egy nő ezt a kérdést teszi fel hogy "van e jövője", akkor nincs. :D
Amúgy ahogy írták, a folyamatos zsörtölődéssel te magad mérgezed a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!