Hogy tudnék ezzel megbékélni? ( szülők halála)
Édesanyám 2 éve, 51 évesen halt meg rákban. Édesapám 70 múlt, 14 éves kora óta dohányzik - éjjelente elég csúnyán köhög, de részben anya halála miatt is, nem hajlandó elmenni orvoshoz- és elég sokat iszik.
Most tudatosult bennem, hogy az életmódja miatt 3-4 évnél nem valószínű, hogy többet velünk lesz.
Hogy tudnék ebbe beletörődni, hogy viszonylag fiatalon egyedül maradhatok? ( 23 éves vagyok,- amolyan késői "becsúszott" gyerek)
Apám 10 éves koromban halt meg.
Szerintem te megleszel majd 23 évesen...
Sajnálom.
De az pl. meglátszik, hogy 10 évesen nem igazán fogtad fel a dolgokat sem értelmileg, sem érzelmileg- ha képes vagy egy ilyen érzéketlen, bunkó beszólást válaszként prezentálni. :(
Szwrintem felreérted azelsőt.l
Beletörődni a szerttünk halálába nem lehet, de 23 évesen már önállő felnőtt ember vagy, aki 10 évesen veszti el a szüleit az a rokonaira, és a hatőságokra van bízva..tőlük függ
Akik ilyenkor vesztik el a szüleiket gyakran tüskésen viselkednek, mint az első..
Szerintem ezen ne addig agyalj, amíg apukád veled van, ne lezd előre gyászolni.főleg, hogy jósolod itt a néhány évet, aztan a legnagyobb kefekötők élnek a legtovább
Bocsáss meg hogy nem fogom a lelked ápolni 23 évesen.
Igen meg fog történni. Ha nem most akkor később. Ez az élet rendje. Ha már ezzel nem tudsz megbékélni akkor bele se gondolj hogy nem él minden ember örökké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!