Sürgősen tanácsokat szeretnék kérni illetve tapasztalatokat?!
Figyelt kérdés
Anyósom kikészít! Kezdem már feladni a harcot..Tehát az Ő fia az Én barátom..lassan 2 éve. Szoros a kapocs nagyon amin lazítani kellene. Van, hogy sikerül elérnem, hogy ne vegye fel a telefont 12 szerre már mikor nálunk vagyunk és az édes anyuka azért hívja, hogy mikor megy haza. 26 éves a párom.. Őt is ideegesíti de mégsem csinál semmit, mondván, hogy nem akar veszekedni. Anyós meg folyton közénk áll..soha nem hagy minket békén 1 perce sem mikor ott vagyunk.. már attól félek közénk fekszik. Valószínüleg fél, hogy Én elveszem tőle a fiát azért csinálja. Ez igy nem mehet tovább! segítsetek légyszi!!! Még a ház vásárlásába is beleszól, hogy hova építkezzünk...2016. jan. 20. 10:51
21/21 anonim válasza:
Ket elitelt beszelget a cellaban:
-teged miert csuktak le?
-kiraboltam 3 bankot.. es teged?
-en kidobtam az anyosom a 7.rol es elkaptam a 2.on
-de ezert nem csuknanak le..
-hat igen... de kozben pattant egyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!