Hodgkin limfóma betegséggel kapcsolatos tanácsokat, tapasztalatokat szeretnék kérni, ki hogyan élte meg?
Sziasztok!
Igazolt hodgkinom van,már csak a Ct-re várok és kezdődik a kezelés..
Szeretnék kérni tanácsokat,tapasztalatokat ki hogyan élte meg?,illetve a paróka igényléssel kapcsolatosan. Ezt is csak neten olvastam..orvosom azt mondta h vágjam picire ..nem szeretnék így végig menni az utcán sem...
(Kérni akarok majd receptet a hematológusomtól..)nem tudom hogyan működik,de nem akarom megvárni h kopasz legyek..hol tudok beváltani pesten? szemöldök szempilla is kihullhat??
Az orvosom semmi rosszat nem mondd ami elég idegesítő..netről olvasgattam,de konktét esetek érdekelnének csak h tudjam mire számítsak mégis.Jobb felkészülni,mint megijedni!
Ha vki szívesen megosztaná a tapasztalatait kérek írjon.
Nagyon köszönöm.
Egy aggódó lány.
Szia!
Olvasd el yaminka hozzászólásait, neki is hodgkin kórja volt, mára már egészséges, boldog családanya.
Ne aggódj, meg fogsz gyógyulni, a kezelés miatt sajnos a hajadnak, pilládnak, szemöldöködnek annyi, de a kezelés után nagyon gyorsan ki fognak nőni :) A parókát receptre kérd a dokidtól nyugodtan! A neten biztos megtalálod hol lehet beváltani, vagy az orvosod elmondja.
Kitartást, gyógyulást kívánok, mert meg fogsz gyógyulni!
Amúhgy itt a megtalálod a támogatott parókák árát, illetve a cégekét akik árulják. A lap alján.
Nagyon szépen köszönöm!Sokat jelent nekem,elkezdtem olvasni végig fogom mindenképpen!
Szuper,íratok akkor aztán választok vakami csinit :)
Igyekszem:) köszi mégegyszer!
Szia!
Még annyit, ismerősöm itt váltotta be a parókarecepjét, itt biztos vannak fiatalos fazonok is, kérdés, mennyit kell a receptre ráfizetni. Minden jót Neked! :)
Igen,jól vagyok köszönöm!😍
Tünetmentes!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!