Hodgkin limfóma betegséggel kapcsolatos tanácsokat, tapasztalatokat szeretnék kérni, ki hogyan élte meg?
Sziasztok!
Igazolt hodgkinom van,már csak a Ct-re várok és kezdődik a kezelés..
Szeretnék kérni tanácsokat,tapasztalatokat ki hogyan élte meg?,illetve a paróka igényléssel kapcsolatosan. Ezt is csak neten olvastam..orvosom azt mondta h vágjam picire ..nem szeretnék így végig menni az utcán sem...
(Kérni akarok majd receptet a hematológusomtól..)nem tudom hogyan működik,de nem akarom megvárni h kopasz legyek..hol tudok beváltani pesten? szemöldök szempilla is kihullhat??
Az orvosom semmi rosszat nem mondd ami elég idegesítő..netről olvasgattam,de konktét esetek érdekelnének csak h tudjam mire számítsak mégis.Jobb felkészülni,mint megijedni!
Ha vki szívesen megosztaná a tapasztalatait kérek írjon.
Nagyon köszönöm.
Egy aggódó lány.
Nekem decemberben derult ki, hogy Hodgkin limfomam van 2. Kemot kaptam eddig es 6. Utan megyek pet ctre, ha nem lesz tobbnyirokcsomo akkor is kapok valoszinuleg meg 2 ha pedig meg van akkor akkor tovabb...
Enis megfogok gyogyulni mindenkepp van egy 2 eves kislanyom es mindent megteszek a gyogyulas erdekeben
Remelem jol vagy :)
Sok kitartást és erőt kívánok!!!!🍀🍀🍀🍀
Remélem az első Pet-nél már minden rendben lesz!!
Nagyon jó h ilyen pozitívan állsz hozzá!
Ez nagyon fontos:)
Én jól vagyok köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!