Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom hogy mit tegyek?!...

Nem tudom hogy mit tegyek?! Szeretnék tanácsokat, tapasztalatokat kérni?!

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok, 3 éve van barátom. Az előző 4 éves kapcsolatomnak én vetettem véget, mert még nagyon fiatalnak éreztem magam, és másra vágytam(nagy szerelem volt). Akkor szinte egyből összejöttem a jelenlegi párommal, aki szintén nagyon szeret. Eddig ezzel semmi gond, csak velem.

Azóta is állandóan a régi kapcsolatomhoz hasonlítom a mostanit, ami persze teljesen más, elég viharos, az előzőbe nem is veszekedtünk. Hiányzik ebből az, ami az előzőben megvolt, sokszor érzem azt, hogy hülye voltam amiért akkor szakítottam. Próbálom a mostani kapcsolatom rendezni, de nem megy a régi árnyékában, mert az olyan kiegyensúlyozott volt, ez meg nem. Azóta a régi páromnak is van barátnője, de felzaklat az is, ha felköszönt üzenetben. Hiányzik az a harmónia, ami előtte volt, most meg nem akar jönni. Most a páromnál lakom, szeretem is, de bevallom, nem az a mindent elsöprő szerelem, de próbálom, mert ő meg nagyon szeret, és nem akarja hogy vége legyen, már gondolkoztam a hazaköltözésen, de ez megoldana valamit? Félek, hogy megint rosszul döntök, mi van ha megbánom? Tudom, hogy itt csak velem van a baj, de esküszöm, meg vagyok lőve, nem tudom mit szeretnék, nem akarom elhagyni, de lehet tovább kéne lépnem, vagy ti is úgy látjátok, hogy csak menekülök a gondjaim elől? Mert a párom mindig azt mondja.

2009. nov. 16. 07:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Most kemény leszek, de szerintem becsapod a párod ezzel, meg magadat is. Ha ennyi idő alatt nincs meg az a pici "szikra" sem, akkor valljuk be: nem vagy szerelmes. Ez pedig 24 évesen azt jelenti, hogy még lehetne keresgélned. Az a baj, hogy a barátod se akarod megbántani, de ugyanakkor meg szendvedsz...Választani kell. Ha ezt a "színjátékot" tudod tartani még, akkor maradj, de szerintem mindenképp jobb lenne még most kilépni...( és nem az exről álmodozni,hanem olyan fiút találni, aki ismét megdobogtatja a szíved!)

2009. nov. 16. 08:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha ezeket érzed,akkor költözz. Ne ámítsd se magad,se a párod.És hagyj magadnak egy kis időt,ne ugorj megint fejest egy új kapcsolatba.Bár,mivel exednek csak barátnője van és nem családja,megérne még egy próbát,ha felköszönt ,akkor gondol Rád és ott vagy a lelkében még mindíg...
2009. nov. 16. 09:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor követted el a hibát, amikor nem adtál magadnak elég időt az előző kapcsolatod kiheverésére, és rögtön összejöttél a mostanival. Mivel ebben a kapcsolatban a régit kerested, és az nyilvánvalóan nem jött, nem jöhet össze, azt hiszed, hogy a mostani mennyire rossz. Tipikus hiba, amikor az eltelt idő miatt az ember nem emlékszik rá, hogy miért is szakított valójában, hiszen az emlékek megszépülnek.

Amint elveszíted a jelenlegi kapcsolatodat, rögtön rájössz, hogy a régi sem volt fenékig tejfel.

Ám a mostanit kvázi folyamatosan becsaptad, hiszen a régi kapcsolatod után vágyódsz. Megérdemli, hogy elmondd neki az igazat, ha erre nem vagy képes, akkor a kapcsolat alapja, a bizalom nem létezik, úgy meg minek a kapcsolat?

2009. nov. 16. 09:33
 4/6 anonim ***** válasza:
de jót ír a 3.!!! Ez így van! Ha az ember rögtön belevág egy másik kapcsiba, és tegyük fel nem jön össze a "kutyaharapást..." elv, akkor csak kesereg, hogy "bezzeg a másikkal". Pedig az esetek 90%ban , ha megint összejönne az ex-szel kiderülne, hogy "na igen, ezért meg ezért.. szakítottam vele" és ő se jobb , mint a másik...
2009. nov. 16. 09:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért a régi kapcsolatod után "sóhajtozol"mert az most nem befolyásolja az életedet.

Nem a mostani a párod az igazi,a régit azért látod "rózsaszínben",mert már nincsenek konfliktusok vele,nem vele éled a mindennapokat.

Fiatal vagy,keresgélj tovább!

2009. nov. 16. 10:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem a mostani párommal ugyanez volt a helyzet, vagyis én nem voltam szerelmes belé, ő nagyon. De nekem az előző kapcsolat sérelmei miatt alakult ki nehezen. Nálad más a helyzet, mert ahogy írod köztetek nagy volt a harmónia. Szerintem a jelenlegibe csak belemenekültél, hogy ne legyél egyedül. Na ez az, ami miatt jobb, ha minél hamarabb lezárod ezt a kapcsolatot. Hidd el nekem mindkettőtöknek rossz, ha húzod a dolgot. Érzelmileg nem tudtad még lezárni szerintem az előző kapcsolatot és addig nem is fogod tudni, ameddig nem szakítasz és nem találsz idővel olyat, aki többet ad, mint az exed.

Ne maradj benne ebbe a kapcsolatba, mert minden leszel csak igazán boldog nem.

Arról nem is beszélve, hogy később lehet, hogy szerelmes leszel másba és el fogod hagyni ugyanúgy a jelenlegi párodat, csak akkor már sokkal nagyobb fájdalmat okozol neki.

2009. nov. 16. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!