Hogyan értessem meg velük, hogy nem vihetik el a gyereket nélkülem?
Figyelt kérdés
3 hónapos babám van, anyós minden nap eljön, hogy viszi a gyereket, mindegy hova, de a lényeg, hogy nélkülem. Elmondtam már, hogy kicsi még, nem akarom odaadni stb. Erre ma is, mondtam neki, hogy jönnek rokonok hétvégén babalátogatóba, mire ő: majd akkor jön és elviszi pár órára a gyereket. (???) Teszem hozzá, még felvenni sem tudja, egy hetesen felkapta úgy, h nem tartotta a fejét, úgy kaptam utána...2015. nov. 4. 22:10
51/54 A kérdező kommentje:
Rendben, megértettem, amit írtatok. Ezután is tuti nemet mondok, nem finomkodok.
2015. nov. 6. 06:55
52/54 anonim válasza:
Jo, eddig is nemet mondtal, a kepedbe vigyorgott, s vitte a gyereket. Ha nem allitod tenyleg rogton le, akkor ne csodalkozz azon, ha barmikor elviszi amikor kedve tartja, mivel a te szavad semmit nem er, vedd tudomasul, hogy a gyerek az o szisztemaja szerint fog enni oltozkodni aludni, stb. a gyereknek is azt mondja, megjott anya... Akkor is ugyanogy a kepedbe fog vigyorogni, ha etetesrol van szo, ad neki csipos kolbaszt par honap mulva rohogvem ha eppen ugy gondolja, neked tobbet beleszolasod nem lesz! azt hogy o is lnevelt mar gyereket nem azt jelenti hogy jol csinalta. De ha tenyleg csak az a problemad, hogy teged nem visz?! Bar ezt nem hinnem, hat menj vele. En 1000 hogy ha keresem ellenere valaki (legyen az hibbant anyos vagy barki) elviszi a gyerekemet, kihivom a rendorseget. Ez nem viccbol irtam. Nem onbiraskodnek, sot a parja helyeben tennem ezt meg.
53/54 anonim válasza:
Hozzatennem meg hogy az exem szulei palinkaval, csipos kolbasszal kinaltak az 1 eves gyerekunket! Gondolod hogy meg mindig tartom veluk a kapcsolatot??? (Ja es felsofoku vegzettseguk van, de az nem jelent semmit) Nem nem tartom, sajnos az exem miatt meg szegenykem talalkozik veluk, de az ellen semmit nem tudok tenni. Hala isten, kulfoldon lakunk, ok, meg Mo-on, ugyhogy nem sok idorol van szo.
54/54 A kérdező kommentje:
Hát ez durva, amit írtál. :(
2015. nov. 12. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!