Szeretnék gyereket vállalni, de a barátnőm nem. Hogy értessem meg vele, hogy nem minden a kinézet?
Hány évesek vagytok kérdező?
Az én véleményem az, hogy ne erőltesd; egy nő ha még nincs lelkileg felkészülve, akkor jobb is, hogy nem vállal még babát. Gondold el, kell az neked, nektek, hogy ne szeresse a terhességet, netán a babát? Hogy megromoljon a kapcsolatotok?
Rosszul közelíted meg, ne hazudj neki. igenis NAGYON fontos a kinézet. Főleg egy nőnek. A legfontosabb.
Miért nem mondod azt neki, hogy ha vállaltok babát, te mindent megteszel, hogy ő visszafogyhasson? Elmehet futni, mert te otthon leszel a kicsivel, visszamehet bármikor dolgozni, hogy formában maradjon, mert beadjátok bölcsibe. Ha kell, hitelt vesztek fel, de megcsináltathatja a pocakját és melleit a baba után.
Így érvelj, az én férjem ezt csinálta. Bevált. Mondd, hogy támogatod mindenben, ami a külsejével is kapcsolatos, bármi legyen az, te minden áldozatra kész vagy Érte, hogy Ő boldog legyen.
Mert most csak győzködöd szegényt a saját igazságoddal (ami egyébként szeirntem is nevetséges), hogy a külső nem számít.
De mi van, utolsó előtti, ha a kérdező barátnője nem kórosan sovány, hanem csak normális testalkatú?
De egyébként ha idősödik a bnőd, majd rájön, hogy magától is tönkremegy az ember, akkor már akár szülhet is. Én 28 évesen jöttem rá, hogy ha szülök, ha nem, akkor sem fognak 19-nek nézni. Akkor meg már akár szülhetek is:D:D
2, nincs igazad. Ha igazad lenne, akkor csak a szupermodell kinezetu noket vennek felesegul, a csunyabbak otthon ulnenek venlanykent.
En 100 kg folott vagyok, egesz eletemben kover voltam, megis boldog hazassagban elek. A ferjem elozo baratnoje vekonyabb volt nalam, megis otthagyta. Egy feluletes embernek lehet, hogy a kulseje a legfontosabb, de mi lesz veluk mondjuk 60 evesen? Ketsegbeesetten botoxoznak meg plasztikaztatnak? Oszinten mondom, sajnalom azt, akinek a kulseje a legfontosabb.
Az utolsónak: szerintem igen, ez lesz a sorsa annak 60 évesen. Viszont fiatalon volt pár jó éve szép nőként. Valamit valamiért.:)
Amúgy volt pont ma egy kérdés arról, hogy a csúnya nőket miért veszik el hamarabb. Nem azért, mert nem fontos nekik a külső. Te kivétel vagy és a férjed is. De a kérdező csaja a szabály!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!