Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretnék gyereket vállalni,...

Szeretnék gyereket vállalni, de a barátnőm nem. Hogy értessem meg vele, hogy nem minden a kinézet?

Figyelt kérdés
Röviden az a helyzet, hogy felvetettem pár hete, hogy belekezdhetnénk egy "babaprojektbe", de ő hallani sem akar erről, mert a szervezete érzékeny a hormonváltozásra, zsíros lesz a haja, a bőre, lógós mellei lesznek, a gyakrabb hajmosás miatt gyakrabban kell hajat festenie, le kéne szoknia a cigiről, de legfőképp a hasát félti. Próbálom győzködni, hogy nem a kinézete miatt szeretem, de nem használ. Szerintem lassan ideje lenne belekezdenünk a gyerekvállalásba, hiszen már 10 éve vagyunk együtt, a barátnőm pedig fiatalabb kora ellenére nem jár szórakozni se, mert már kiélte magát ebben régebben. Titeket milyen érvekkel lehetne meggyőzni ebben a szituációban?
2014. máj. 25. 15:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
31%

Szóval a kérdező a hibás. Jaj, mindig a kérdezők a hibásak. Bár azok kérdeznének, akik tényleg védtelenek a sztoriban. Bár akkor ők is kérdezővé válnának, és első mondat!:D

De igenis támogasd, mi az, hogy nem szívesen? Férfiak...nem is fecsérelek több szót a hülye kérdésedre, remélem, talál egy rendes embert ez a szegény lány, aki segít majd neki, és támogatja abban, ami neki fontos.

Nem baj, ha valaki nem rendelkezik az empátia minimális szintjével is (mint a kérdező), de legalább tettesse már!!! Ez elvárható lenne.

Szerintem a béranyával kicsit messzire megy, hiszen az törvénytelen Mo-on. Mondd neki, hogy fizetsz mindent (erre menjen el a zséd, ha annyi van, nem arra, hogy otthon ingyencselédnek tartod szegény iksz évig a gyerek mellett), mondd, hogy megcsináltathat magán mindent, és nem kell béranya:)

2014. máj. 25. 15:55
 12/20 A kérdező kommentje:
Azért nem támogatnám a műtéteket, mert ahogy ismerem, hamar átesne a ló másik oldalára, műnőként meg tényleg nem lenne vonzó számomra, csak ezt nem hiszi el nekem.
2014. máj. 25. 16:00
 13/20 anonim ***** válasza:
68%

Tessék, akkor rajtam kívül mindenki egyetért azzal, hogy a barátnőd teljesen hülye, nem normális és mi az, hogy nem akar kövér lenni. Most boldog vagy?

Szerintem nem ők segítenek neked, hanem én, hiszen én értem csak meg a barátnődet és nem kiáltok rögtön szakításért.

Te, te,te. Minden rólad szól. Neked nem tetszene, az meg kit érdekel, hogy neki mi tetszene. Szüljél akkor te!:) Ja, az nem megy?Akkor köss kompromisszumot vele:)

2014. máj. 25. 16:08
 14/20 anonim ***** válasza:
42%

13, akinek a sajat kulalakja fontosabb, mint a gyermeke, az inkabb ne szuljon tenyleg.

Azt mondod, a kerdezo onzo? A baratno nem az? A kulseje oltaran felaldozza az anyasagot. Mert micsoda tragedia, ha nem szupermodell kulseju, ugye? :)

2014. máj. 25. 16:16
 15/20 anonim ***** válasza:
50%

Nem, szerintem akar gyereket a csaj, nekem ez jön le, csak nem biztos benne, hogy a pasija támogatná utána a szépülésben. Sajnos, a lány nagyon jó emberismerő...

"akinek a sajat kulalakja fontosabb, mint a gyermeke" Nem, csak ugyanolyan fontos mindkettő.

"Mert micsoda tragedia, ha nem szupermodell kulseju, ugye? :)" Nem szupermodellről van szó, nem kell túlozni. Van, akinek tragédia, hogyha nincs napokig elmosogatva, mi pl. lexarjuk. De nekem meg az a tragédia, ha nem nézek ki jól, pedig gyerekem van. Mindenkinek más a tragédia, kis empátiát, válaszoló!

2014. máj. 25. 16:32
 16/20 anonim ***** válasza:
73%

24 éves a barátnőd, ti 10 éve vagytok együtt, mégis azt mondid, hogy már kiélte magát korábban?

Mégis mikor, kivel?

Én nem érvelgetnék, hisz ha valaki meggyőződése ellenére tesz meg valamit, annak sosincs jó vége!

Meggyőzni? Felejtsd el!

Off: én sem akartam sose gyereket, míg nem találkoztam a férjemmel! Mert akikkel azelőtt dolgom volt mindegyik mellett kivétel nélkül minden az én nyakamba szakadt volna onnantól, hogy szülök- na ez egy elég elrettentő érzés

Talán a barátnődnek is ez a baja! Rinyálsz itt a gyerekért, de se hátteret, se a kapcsolatotok milyenségét nem írtad le!

2014. máj. 25. 17:33
 17/20 anonim ***** válasza:
88%
24 évesen még én sem akartam gyereket, minden fontosabb volt. Most 28 évesen, 3 hét van a szülésig, és érzem, hogy most jött el az ideje ennek. Elértem a munkában amit akartam, a férjemmel sok helyre eljutottunk, 8 éve vagyunk együtt, abból 4 éve házasságban. Összegyűjtöttünk egy majdnem hitelmentes lakásra,vettünk autót, van egy kis megtakarításunk, aminek mondjuk jórésze elment a babacuccokra:) Sok minden fog hiányozni, mert elég aktív életet éltünk a férjemmel, de ha nem jön az elhatározás belülről, akkor nem lesz/lesztek boldogok.
2014. máj. 25. 17:43
 18/20 anonim ***** válasza:
36%
Na néhány liba rögtön rátámadta kérdezőre,mert szeretne gyereket,persze ha egy nő rinyálna itt,akkor adnátok alá a lovat,hogy szemét pasi biztos nem szeret. Szerintem a barátnőd nagyon éretlen még,túlságosan el van magával foglalva, lehet sokat segítene neki ha lenne olyan ismerőse aki szülés után is formában maradt és ugyanolyan szép,nem csak az lebegne a szeme előtt,hogy aki szült az zsíros hajú tehén lesz.Biztos vagyok benne,hogy nem ért meg rá,attól függetlenül,hogy nekem is fontos a kinézetem és miután megszületett a meglepi babánk is igyekeztem formába hozni magam, nálam most 24 évesen érkezett el,hogy úgy érzem megértem az anyaságra attól függetlenül,hogy van egy 3 éves fiam,most jött el a vágy egy baba iránt, lehet a barátnődnél ez még évek kérdése.Próbáljátok megbeszélni és kompromisszumot kötni.
2014. máj. 25. 17:55
 19/20 anonim ***** válasza:
80%

Szimplán csak nem érett egy babavállalásra. Azért fontos neki annyira a kinézet. Amúgy igen fog változni, sok minden változás van terhesség alatt, amikre nem is gondolna, de nem adok ötleteket, szülés után meg pláne változik sok minden. Nemcsak a külső valamennyire de egymásra is kevesebb időtök lesz.

Szóval nem akar még babát, szerintem 24 évesen normális még. Bár ha majd akar, akkor bizony ezekkel a dolgokkal meg kell barátkoznia, mert másképp nem lesz saját gyerek.

Vagy keress egy érettebb gondolkodásút vagy várj még vagy 8 évet :) talán akkor már nem ezek lesznek a fontosak neki.

2014. máj. 25. 19:05
 20/20 A kérdező kommentje:
A kiélést illetően, már nem volt szűz amikor összejöttünk, ha valaki a szexre gondol, 14-21 éves koráig bulizott sokat, mostanában kb 3-4 havonta megy el, ha meghívják valahova. Azt is kikötötte nekem, hogy 30 év fölött nem akar szülni, és az ilyeneket betartja, még ha rosszul is esik neki valahol. Úgy gondolom a testét illetően, hogy ne rohanjon azonnal zsírleszívásra és társaira, hanem mozogja le, én szívesen sportolok vele bármit, csak ő utál mozogni, de esélytelennek tartom, hogy ne menjen le az a súly amit felszed, ha mozog. Azt nem hiszem, hogy nem szeret, mert már rég lelépett volna mellőlem, én csak azt szeretném, hogy belássa, hogy nekem nincs bajom azzal, ha husis, egy időben meghízott és imádtam a hasát, nagyon aranyos volt, hogy lehetett gyúrni. Néha elszólja magát, hogy szeretne gyereket, de ott vannak a félelmei.
2014. máj. 25. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!