Párom szerint rossz anya vagyok mert mindig "rádobom" a gyereket. Szerintetek is így van?
Figyelt kérdés
Van egy három hónapos gyerekünk. Nagyon rossz kislány, el van kapatva. Ezért, ha tehetem mindig odaadom az apjának egy kicsit. Addig én teszek-veszek. Ezért lennék rossz anya?2014. máj. 23. 17:25
1/28 anonim válasza:
Egy három hónapos gyereknél mit értesz az alatt, hogy el van kapatva?
2/28 anonim válasza:
Hát nem lehettek mintaszülők, ha sikerült egy három hónapos gyereket elkapatni.
De amúgy az egész fogalmazásból ítélve megint egy kamu, provokáló kérdéssel van dolgunk. :)
3/28 anonim válasza:
Ennél érdekesebbet nem tudtál kitalálni? Szegényes!
4/28 A kérdező kommentje:
Eddig a nagyszülőkkel laktunk és ott rendesen el lett kapatva. Mindig fogni kellene.
2014. máj. 23. 17:37
5/28 anonim válasza:
hát akkor nem fogod, az elején kemény lesz mert bőgni fog aztán megszokja
6/28 anonim válasza:
úgy is azt mondják a pszichológusok,hogy bár fontos hogy a baba mindig érezze biztonságban van(ha éhes vagy fáj valamije odajön anya v. apa és felveszi),de nem árt néha magára hagyni,mert ha csak pozitív reakciót kap akkor nem tudja azt értékelni,mivel nem tudja hogy van negatív is,ezért azt magától értetődőnek veszi
8/28 anonim válasza:
Hogyan lehet egy 3 hónapos kislányra azt mondani, hogy "rossz kislány"?A gyerek,ha érzi,hogy biztonságban és szeretetben van,akkor le fog szokni arról, hogy mindig ölben legyen.
9/28 anonim válasza:
Hátha szerint rossz tud lenni egy 3 hónapos akkor igen rossz anya vagy. Kemény évek várnak még rá.
10/28 A kérdező kommentje:
A dolgomat sem tudom elvégezni tőle. Ma is úgy főztem, hogy a kezemben volt. Amint letettem ordított.
2014. máj. 23. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!