Párom szerint rossz anya vagyok mert mindig "rádobom" a gyereket. Szerintetek is így van?
Figyelt kérdés
Van egy három hónapos gyerekünk. Nagyon rossz kislány, el van kapatva. Ezért, ha tehetem mindig odaadom az apjának egy kicsit. Addig én teszek-veszek. Ezért lennék rossz anya?2014. máj. 23. 17:25
21/28 anonim válasza:
Nagyon rossz kislány, el van kapatva. Mi???? A 3 hónapos gyerek? Bevallom csak meregettem a szemem, ahogy ezt olvastam!
Hát a leírásod alapján nem vagy valami türelmes azzal a gyerekkel. Mi lesz, ha benne lesz a dackorszakban? Akkor megvered esetleg?
22/28 anonim válasza:
23/28 anonim válasza:
Egy.provokativ undorito.kamu kerdes amivel ez a szerencsetlen.kerdezo bosszantsa az anyakat menj es huzd.le magad idiota
24/28 anonim válasza:
vicc vagy.
egy gyerek nem lehet rossz ebben a korban.mindig van oka a nyűgire.lehet pont te vagy a baja,mert így viselkedsz vele.azért nyugtalan ő is.
25/28 anonim válasza:
A Kérdező még helyesen magyarul sem tud. Szegény gyerek már most hátrányos helyzetű...
26/28 anonim válasza:
"Foghassa" az apja is néha, nem? Áhh nagy az Isten állatkertje!!!!
27/28 anonim válasza:
Az a baj, hogy túl alacsony a kerítés.
28/28 anonim válasza:
az a baj, hogy az ilyenek nincsenek kotelezoen elkotve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!