Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Párom szerint rossz anya...

Párom szerint rossz anya vagyok mert mindig "rádobom" a gyereket. Szerintetek is így van?

Figyelt kérdés
Van egy három hónapos gyerekünk. Nagyon rossz kislány, el van kapatva. Ezért, ha tehetem mindig odaadom az apjának egy kicsit. Addig én teszek-veszek. Ezért lennék rossz anya?
2014. máj. 23. 17:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nagyon rossz kislány, el van kapatva. Mi???? A 3 hónapos gyerek? Bevallom csak meregettem a szemem, ahogy ezt olvastam!

Hát a leírásod alapján nem vagy valami türelmes azzal a gyerekkel. Mi lesz, ha benne lesz a dackorszakban? Akkor megvered esetleg?

2014. máj. 23. 19:19
 22/28 anonim ***** válasza:

bár nekem nincs gyerekem de elvileg tényleg szükségük van sok testi közelségre,lehet hogy a te kislányod többet igényel. ha nem tudsz/tudtok dolgozni tőle,szerintem próbáljátok ki a hordozókendőt:

[link]

[link]

így a kicsi se sírna,ti se kellene állandóan fogjátok.

2014. máj. 23. 20:28
 23/28 anonim ***** válasza:
59%
Egy.provokativ undorito.kamu kerdes amivel ez a szerencsetlen.kerdezo bosszantsa az anyakat menj es huzd.le magad idiota
2014. máj. 23. 21:04
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

vicc vagy.

egy gyerek nem lehet rossz ebben a korban.mindig van oka a nyűgire.lehet pont te vagy a baja,mert így viselkedsz vele.azért nyugtalan ő is.

2014. máj. 24. 09:52
 25/28 anonim ***** válasza:
40%
A Kérdező még helyesen magyarul sem tud. Szegény gyerek már most hátrányos helyzetű...
2014. máj. 24. 16:35
 26/28 anonim ***** válasza:
52%
"Foghassa" az apja is néha, nem? Áhh nagy az Isten állatkertje!!!!
2014. jún. 4. 22:27
 27/28 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy túl alacsony a kerítés.
2014. jún. 4. 23:28
 28/28 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy az ilyenek nincsenek kotelezoen elkotve.
2015. okt. 3. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!