Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Párom szerint rossz anya...

Párom szerint rossz anya vagyok mert mindig "rádobom" a gyereket. Szerintetek is így van?

Figyelt kérdés
Van egy három hónapos gyerekünk. Nagyon rossz kislány, el van kapatva. Ezért, ha tehetem mindig odaadom az apjának egy kicsit. Addig én teszek-veszek. Ezért lennék rossz anya?
2014. máj. 23. 17:25
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
61%
Rideg az irásod(orditott nem inkább sirt), akkor nem lehet,hogy a gyermekeddel is rideg vagy?
2014. máj. 23. 18:08
 12/28 A kérdező kommentje:
A kérdés amúgy sem az volt, hogy felvegyem -e a gyereket vagy sem. A lényeg az, hogy a párom szerint rátukmálom a gyereket.
2014. máj. 23. 18:14
 13/28 anonim ***** válasza:
55%
Mert rá is tudmálod. Hogy lehet egy 3 hónapos babát rossznak nevezni?!?!
2014. máj. 23. 18:15
 14/28 A kérdező kommentje:
Kötelező mindig nekem fogni, az apja nem foghassa?
2014. máj. 23. 18:23
 15/28 Őszödi Ferenc ***** válasza:
94%
Gyerek helyett inkább csináltatok volna egy jó töltött káposztát...
2014. máj. 23. 18:25
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Egy 3 hónapos gyerek hogy a rákba lehet elkapatva? Akkora pici még csak eszik-kakilpisil-alszik sír/nevet...

Mindenesetre az nem baj, ha az apjánál is van néha a gyerek, babával a kezeddel meg netán nem kellene főzni mert egyszer még jól ráborítod a forró vizet...

2014. máj. 23. 18:36
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
*kezedben
2014. máj. 23. 18:37
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy lehet rossz egy olyan gyerek,aki semmit nem tud csinálni az evés-alvás-gagyarászáson kívül..

Még nagyon fiatal,természetes,hogy kézben akar lenni,ez nem elkapatás kérdése .És ha a pasidnak teher vele foglalkozni,akkor majd legközelebb húzzon gumit a farkára.

De egyébként is nonszensz,ahogy beszéltek a saját véretekről,szép kis család ..:-/ ezért kéne IQhoz kötni a szaporodást.

2014. máj. 23. 18:49
 19/28 anonim ***** válasza:
84%

Kamuuu! Tutira. Ilyen érzéketlen nőstény nem létezhet e bolygón, aki egy három hónapos pici babát rossz kislánynak nevez és azt mondja rá hogy el van kapatva mert sír. Ne is beszéljünk a stílusról amiben ír róla.

Nőnek ne nevezzük, mert sértő lenne rám és a többi nőre a világon.

Szóval remélem hogy kamu kérdés.

2014. máj. 23. 19:05
 20/28 anonim válasza:
67%
"rádodom"hát szegény kislány.
2014. máj. 23. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!