Hogy értessem meg azzal, akinek lánya úgy fogant, h mindketten részegek voltak, h aki tudatosan gyereket tervez, az nem poénból nem iszik alkoholt? Férjem teljesen egyetért velem. Nagyon idegesítő, hogy a folyton kritizál, amiért nem iszunk alkoholt.
Nem kell vele foglalkozni! A ti dolgotok! De egyébként ritkán minimális mértékben fogyasztott alkoholtól (mondjuk vörösbor) semmi baja nem lesz a babának! Sőt szokták is ajánlani a dokik!
Attól meg,hogy a részegen hozták össze a babát, végképp nem lesz baja. Ha így lenne, akkor elég sok beteg baba lenne!:)
Sehogy nem fogod tudni megértetni...
Főleg, ha titeket is arra buzdít, hogy igyatok.
A ti dolgotok, isztok-e vagy sem, de bevallom, ilyet most hallok először. (Hogy valaki egy korty alkoholt sem iszik, ha gyereket tervez.)
Ne igyatok, és kész. De nem kell elítélni azt, aki csak a teherbeesés után dönt úgy, hogy nem iszik többet.
Az én babám 2 hetes volt (azaz 4 hetes terhes voltam), mikor eléggé pezsgőztem szilveszterkor, nem tudtam hogy terhes vagyok, és mégse lett semmi baja.
Sőt.. később megittam 1,5 dl vörösbort egy esküvőn nagyobb hassal, és semmi baja nem lett a babámnak.
Egy egészséges terhességnél nem ezen múlik.
Miért foglalkozol ilyesmivel? Se én se a férjem nem iszunk alkoholt, csak alkalmakkor (karácsony, szülinap, szilveszter), minket is sok kritika ért, de mivel mindig elengedtük a fülünk mellett, így idővel elmaradtak a beszólogatások.
Amúgy szerintem az emberek többségének teljesen egyértelmű, hogy aki babát tervez, az nem iszik alkoholt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!