Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A történet röviden annyi, hogy anyóssal nem vagyok jóban, lassan egy éve, hogy összevesztünk. Kóstolgatott, irányítani próbált minket, műbalhékat csinált, hogy éket verjen közénk és kipróbálja a türelmemet. Már egy éve nyeltem a megjegyzéseket, sértéseket, amikor elszakadt a cérna. Akkor a párom kiállt mellettem, most viszont bántja a dolog, hogy eddig én nem próbáltam meg békülni az anyukájával. Átbeszéltük, hajlandó lennék rá, nem a bocsánatkérésre, mert ő azt várná, csak egy semleges viszony kialakítására vele. Anyuka viszont nem akar leülni beszélni velem. A párom meg szenved ettől, és kezd elfordulni tőlem. Ha volt valaki esetleg hasonló helyzetben, vagy van valami jó tanácsa, szívesen fogadnám :)

2015. aug. 27. 10:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de ha nem hajlandó leülni veled, akkor hogyan kellene bocsánatot kérned? Ez a minimum, hogy találkozik veled. Nekem ritka hülye após éa anyós jutott, egyfolytában ezzel szórakoznak, hogy kivel milyen hülyeségen lehet összeveszni, de azt sosem tagadták meg, hogy találkozzunk.
2015. aug. 27. 12:23
 22/28 anonim ***** válasza:
Már elnézést, de azért kérjen bocsánatot, mert meg merte kérdezni, hogy Anyukának miért nem tetszik az ing???? Itt Anyukának kellene bocsánatot kérni, a férjnek pedig a felesége mellett kellene állnia és nem kisfiúként az anyukája mellett, aki nem hagyja leválni magáról. Mi köze hozzá, hogy milyen inget vesznek a fiatalok???? Vagy még anyuka öltözteti??
2015. aug. 27. 22:53
 23/28 anonim ***** válasza:
22 Persze ez így van, de az ilyen szituk mindig nehezek, mert az anyósok nagyon jól tudnak manipulálni, gyakorlatilag meghülyítik a fiaikat, az én férjem is jó darabig látta, hogy hogyan bánnak velem anyósék, közbe mégsem nagyon szólt, csak ritkán. Egyszerűen addig nyomták neki, hogy ők nevelték fel, ki vagyok én, bla bla, hogy tudtak rá hatni. Más kérdés, hogy a férjem szerencsére tudja valamennyire kezelni a helyzetet és kicsit kevesebbet találkozunk velük, talán anyósék is lenyugodtak, de kb. 10 évig masszívan ment az ellenem hangolás és én megértem, hogy a férjemnek sem lehet könnyű, nyilván szereti a szüleit, rossz lehet az ha nem fogadják el a párját, emiatt lehet, hogy előfordult olyan is, hogy ellenem fordult és a szülei mellé állt, akkor sem jogosan, de ő is ember, nehéz lehet olyanok között választani akiket szeret.
2015. aug. 28. 09:20
 24/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszolóknak is, próbálom az ő szemszögéből is nézni, mert fontos nekem, de nem jó irányt vett a dolog. Átállt a másik oldalra, engem hibáztat. Azt hiszem ha ez így folytatódik el kell engednem. Nincs mit tennem, mondhatok bármit, tehetek bármit.
2015. aug. 28. 12:44
 25/28 anonim ***** válasza:
Amiatt elválsz tőle, mert neked nem tetszett egy ing, az anyjának meg igen? Akkor ahogy elnézem anyós nyerte a meccset, sikerült teljesen egymás ellen fordítania benneteket.
2015. aug. 29. 14:03
 26/28 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Valamit félreértettél. Nekem tetszett és az anyukájának nem. És nem válunk szét, rendeződni látszanak a dolgok. Azért olyan könnyen nem engedem :)

2015. aug. 31. 09:41
 27/28 anonim ***** válasza:
Te írtad a 24 hsz-ben a válást, amúgy tök lényegtelen, hogy kinek tetszett és kinek nem, a lényeg, hogy piszlicsáré vita, aminek semmi értelme és a háttérben az áll, hogy nem vagytok szimpatikusak egymásnak, nem ilyen nőt képzelt a fia mellé. Én is ilyen helyzetben vagyok, szóval tudom, hogy ezek a piti viták sosem egy ingről szólnak.
2015. aug. 31. 19:03
 28/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy leírtad, de erre én is rájöttem :)

Minden jót!

2015. szept. 1. 08:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!