Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha a barátnőm anyja nagyon...

Ha a barátnőm anyja nagyon rendetlen, akkor a barátnőm is nagyon mocskos lesz ha saját háztartásunk lesz?

Figyelt kérdés

Én nem tudom amúgy hol él az anyja, soha életében nem dolgozott, folyton mindenféle értelmetlen holmikat vásárol, kézműves bögréket (de nem használja csak porosodik a polcon) matricákat, mindenféle kenceficét amik a fürdőszobapolchalmán penészednek meg, a konyhában szernitem 20 éve nem mosott fel, a földön tartja a holmikat zöldséges ládákban, ruhahalmok cuccok mindenütt, szóval hihetetlen.

Ha bemész a házába kb mintha egy barlangba mennél be ahol a cseppkövek helyett vackok, könyvek és ruhahalmok alkotják a falakat és persze rengeteg por.

A mosogatni való is általában cseppkő szerű halmokban áll és amúgy az asszony mást sem csinál egész nap csak ül a konyhaasztalnál és olvasgat meg illatos gyertyákat égetget, meg általában a kb 80 éves anyjához jár át és ott sztorizgatnak, aztán hazajön a kis kosárkájával és a rendetlen kis barlangjában ücsörög, szóval hihetetlen.

200 négyzetméteres a házuk, majdnem 1500 négyzetméteres a kert, de ott is csak düledezik a gaz.

A ház felében kb ilyen régi gazdasági helyiségek vannak ahova zsákokban ruhák-cipők, dobozokban mindenféle konyai vacak, el nem mosogatott lábasok, soha be nem épített mosdókagyló, tönkrement, gyenge minőségű háztartási gépek és egyebek düledeznek.

Na én egy ideje a barátnőmmel élek akinek az anyját most leírtam és azt vettem észre, hogy alapvetően a rendetlenség őt se nagyon zavarja, általában én pakolok el. De az tény, hogy mi most egy garzonban élünk, nincs még mosógép, mosogatógép, stb, szóval nehéz rendet tartani.

Egyébként főzni ügyesen főz, dolgozni is szeretne majd, de azt vettem észre ő is így halasztja néha a dolgokat, hogy majd. Közben meg olvasgat meg mittudomén.

Szóval kb mint az anyja, az is így egy életre halasztott néhány dolgot maga körül.

Na szóval mit gondoltok?

A lány is ilyen lesz? Vagy kapjon egy esélyt?

2015. aug. 20. 16:13
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:
Hát ennek biztosan nem lesz jövője..
2015. aug. 20. 21:13
 52/58 anonim ***** válasza:
48%
A legundorítóbb dolog, amikor valaki öngyilkossággal zsarol. Az élet túl rövid ahhoz, hogy egy olyan lánnyal legyél együtt, akivel úgyis tudod, hogy szakítás lesz a vége.
2015. aug. 20. 21:16
 53/58 anonim ***** válasza:
71%

"Szóval nem fogok csak így lelépni. Akkor már felélem a helyzetet. Kicsit szenvedjen ő is. Legyen az őrület határán mire elmegyek.... én így állok hozzá."

Aztán majd öngyilkos lesz a tépett idegzetével! Ne akard tönkre tenni csak azért, mert csalódtál benne.

Ülj le vele, hogy ez nem működik. Amit te vettél (barkácsgépek, konyhai cuccok) miért ne vihetnéd el magaddal? A dobozok max. ott maradnak, hát ennyit buksz a dolgon.

2015. aug. 20. 21:20
 54/58 A kérdező kommentje:
Utolsó, igazad van. :/
2015. aug. 20. 21:21
 55/58 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem is adj neki esélyt. Nekem hasonló anyukám van mint a barátnődnek, sajnos nem tehetek ellene semmit, még kisebb koromban próbáltam helyette rendet rakni mikor elment valahova a család (pl vásárolni) de amint hazajöttek olyan lett mintha semmit nem csináltam volna, így egy idő után rájöttem, hogy felesleges. A szobámat rendben tartom a lakás többi része nem érdekel, a wc-t szoktam kitakarítani még nehogy elkapjak valamit, de a húgom ki anyám tökéletes kicsinyített mása rendszeresen körbepisili a wc-t, a kézmosót és a tükröt összekeni fogkrémmel stb., úgyhogy mostanában csak ha nagyon rá akarok ülni a wc-re körbeöntöm hipoval.

Szerintem azért észre lehet venni a hasonlóságot mosógép nélkül is. A szobája tiszta volt a barátnődnek? Ha igen akkor ne aggódj. Ha még suliba jár és nem dolgozik akkor se de ha nem csinál semmit csak egész nap otthon van akkor elég nagy gáz van már most.

Én egyetemre járok, mellette dolgozom mert apám tart el 6-unkat, anyám soha nem dolgozott így ha rajtuk múlna nem járnék suliba már sőt még érettségim se lenne, mert azt mondta hogy "ő nem fizet az érettségiért"- elég tudatlan is szerencsétlen.

Egy év van köztem és a húgom között, én 1 év múlva az egyetemen végzek ő meg még csak idén érettségizett 2-esre, előtte valami no name szakmunkás szakra járt 4 évig, az érettségis sulira úgy kellett rábeszélnie a családnak mert tanulni azt nem akar. A szobájában mindig is rendetlenség volt, kiskorunkban próbáltam helyette is rendet rakni, de akkor én voltam a hibás, amiért megsiratom szegénykét (sírt amiért rendet akarok rakni). 21 éves, dolgozni nem akar pedig már az unokatesóm is ajánlott neki munkát de csak halogatja. Míg le nem érettségizett egy évig a barátjánál lakott, de megelégelték a barátja szülei illetve a barátja hogy az érettségi után esze ágában sincs dolgozni így kirakták. Szerintem jól tették, olyan mint anyám nem lesz belőle semmi max. kipottyant pár gyereket...

Szóval szerintem 1-2 év alatt simán kiderül, hogy milyen az ember, illetve a szokásokból is látszik. Az egy dolog hogy nincs mosogatógép, de te is elpakolsz, így ezt ő is meg tudná tenni.

2015. aug. 24. 11:27
 56/58 anonim ***** válasza:
33%
Bocsi az utolsó válaszoló vagyok anélkül írtam választ, hogy elolvastam volna a kommenteket. Írtad, hogy dolgozol. Szerintem keress egy másik albérletet és amiket te vettél cuccokat azokat pakold át oda a csajt meg hagyd el, mert az anyja kiköpött mása.
2015. aug. 24. 11:47
 57/58 anonim ***** válasza:
67%
Mi lett veletek azóta?
2016. szept. 17. 18:03
 58/58 anonim ***** válasza:
67%
Engem is érdekelne, hogy mit léptél végül.
2018. ápr. 1. 12:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!