Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha a barátnőm anyja nagyon...

Ha a barátnőm anyja nagyon rendetlen, akkor a barátnőm is nagyon mocskos lesz ha saját háztartásunk lesz?

Figyelt kérdés

Én nem tudom amúgy hol él az anyja, soha életében nem dolgozott, folyton mindenféle értelmetlen holmikat vásárol, kézműves bögréket (de nem használja csak porosodik a polcon) matricákat, mindenféle kenceficét amik a fürdőszobapolchalmán penészednek meg, a konyhában szernitem 20 éve nem mosott fel, a földön tartja a holmikat zöldséges ládákban, ruhahalmok cuccok mindenütt, szóval hihetetlen.

Ha bemész a házába kb mintha egy barlangba mennél be ahol a cseppkövek helyett vackok, könyvek és ruhahalmok alkotják a falakat és persze rengeteg por.

A mosogatni való is általában cseppkő szerű halmokban áll és amúgy az asszony mást sem csinál egész nap csak ül a konyhaasztalnál és olvasgat meg illatos gyertyákat égetget, meg általában a kb 80 éves anyjához jár át és ott sztorizgatnak, aztán hazajön a kis kosárkájával és a rendetlen kis barlangjában ücsörög, szóval hihetetlen.

200 négyzetméteres a házuk, majdnem 1500 négyzetméteres a kert, de ott is csak düledezik a gaz.

A ház felében kb ilyen régi gazdasági helyiségek vannak ahova zsákokban ruhák-cipők, dobozokban mindenféle konyai vacak, el nem mosogatott lábasok, soha be nem épített mosdókagyló, tönkrement, gyenge minőségű háztartási gépek és egyebek düledeznek.

Na én egy ideje a barátnőmmel élek akinek az anyját most leírtam és azt vettem észre, hogy alapvetően a rendetlenség őt se nagyon zavarja, általában én pakolok el. De az tény, hogy mi most egy garzonban élünk, nincs még mosógép, mosogatógép, stb, szóval nehéz rendet tartani.

Egyébként főzni ügyesen főz, dolgozni is szeretne majd, de azt vettem észre ő is így halasztja néha a dolgokat, hogy majd. Közben meg olvasgat meg mittudomén.

Szóval kb mint az anyja, az is így egy életre halasztott néhány dolgot maga körül.

Na szóval mit gondoltok?

A lány is ilyen lesz? Vagy kapjon egy esélyt?

2015. aug. 20. 16:13
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:

Ráadásul úgy lop át az anyjához a kajánkból, hogy nekem azt mondja nem adott belőle.

Szóval, meg másban is, hazudozik már össze vissza, így próbálja menteni a helyzetét. Semmi más nem kellett neki csak pénz, meg munkamegosztás, hogy fele annyi dolgot se kelljen csinálnia mint eddig.

2015. aug. 20. 20:30
 42/58 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem lehet vele normálisan élni. De nekem nehéz így a különköltözés..
2015. aug. 20. 20:32
 43/58 anonim ***** válasza:
70%

Nehéz egy foghúzásra is rászánni magunkat, de ha belátjuk, hogy szükséges....

Amit leírtál, szerintem már most elég erősek a problémák. Így nekiindulni egy házasságnak, közös gyereket vállalni - inkább ne!

2015. aug. 20. 20:36
 44/58 A kérdező kommentje:

Én biztosan nem veszem így el. De jó ideig együtt fogunk még így élni, ha ő sem látja be, hogy ezt így nem lehet folytatni. Volt már szakítási kísérlet, konkrétan öngyilkossági kísérlet lett belőle ami nem tudom mennyire volt komoly, de a vasúti sínekről szedte le egy rendőr, láttam... legalábbis hogy ott volt a rendőr ő meg a sín mellett bóklászott, a rendőr azt mondta, hogy a síneken sétált ezért beszólt az egyik vonat sofőrje, egy tehervonatot meg is állítottak a vonalon, ott állt az állomás mellett.

De nem tudtam mit csinálni, van az a pont amikor még ki lehet könnyedén lépni egy kapcsolatból, amikor még a cuccaid vannak ott, stb.

És van az a pont amikor elhatározod, hogy a közös jövőbe fektetsz, ez nálunk már megtörtént, barkácsgépeket vettem, konyhai cuccokat, sok pénzem belement.

Szóval nem fogok csak így lelépni. Akkor már felélem a helyzetet. Kicsit szenvedjen ő is. Legyen az őrület határán mire elmegyek.... én így állok hozzá.

Már bocs. Biztos sokaknak nem tetszik.

Épp most veszekedtem vele és úgy ment el, hogy "gondolkodj el magadon" szóval.... nem tudom.

Durva.

Sose kezdjetek ilyen szemétbe való emberekkel.

2015. aug. 20. 20:41
 45/58 A kérdező kommentje:

Persze a pénz is sokat számít, van aki tele van pénzzel és soha egy szalmaszálat nem kell keresztbe tennie és boldog a párjával, mert nem merülnek olyan konfliktusokba, ahol kimutatja a másik a foga fehérjét, vagyis inkább azt, hogy mit NEM hajlandó megtenni a kapcsolatért.

Úgy gondolom sok ilyen pénzalapú kapcsolat rövid és fájdalmas véget érne...

2015. aug. 20. 20:43
 46/58 A kérdező kommentje:

Nyilván én is vehetnék palotát bejárónővel, és a páromnak más dolga se lenne csak osztogatni a parancsokat a bejárónőnek, a kozmetikusnak, az építésznek, a költöztetőnek. De nem.

Én sajnos nem vagyok gazdag. Lehetnék.... de ő nem akarja ezt az utat végigjárni velem szerintem. Voltak terveim. Elég komolyak, de semmiben sem támogatott.

2015. aug. 20. 20:44
 47/58 anonim ***** válasza:
38%
Miért neked kéne lelépned, a csajé a lakás?
2015. aug. 20. 20:46
 48/58 A kérdező kommentje:
Például volt amikor még bíztam a kapcsolatban, vettem ilyen nagy áttetsző tescos műanyag dobozokat (nem ajánlom, nagyon könnyen törnek) hogy pakoljunk abba, rendszerezzünk, de idővel vegyes lett a dobozok tartalma...
2015. aug. 20. 20:48
 49/58 A kérdező kommentje:
Aha, igen... jó olyan kb mint egy albérlet de nem az. Azért írtam azt mert egyszerűbb. Egy rokonánál lakunk egy olyan lakásban ami albérletnek volt kiadva sokáig.. a rokonáé a lakás. De nagyon kicsi, garzon. Egy raktárhelyiségből lett kialakítva.
2015. aug. 20. 20:49
 50/58 anonim ***** válasza:
42%
Ha ennyire nem megy az együttélés és semmi se használ, akkor ennek így nem nagyon lesz jövője. :\
2015. aug. 20. 21:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!