Hogy mondjam el a páromnak hogy nem akarom hogy az anyja
bejöjjön a kórházba amikor szülök?
Akkor itt a paroddal van a gond.
2015. ápr. 17. 14:17
Szerintem igazad van. Felnőtt emberek vagytok, semmi joga nem volt ezzel győzködnie.
Nekem is rosszul esne. De nem tehetsz mit, amíg a pároddal vagy, addig az anyósod is el kell viselned.
Az én párom azt mondta nekem, hogy utálni fogja a szüleim amíg él, de jó képet fog vágni hozzá.
Szerintem neked is ezt kéne tenned.
2015. ápr. 17. 14:17
Így, ezekkel a szavakkal mondd el neki.
AZ anyját "imádja", s a gyermeke és a gyermeke anyja felé vajon milyen érzéseket táplál?
2015. ápr. 17. 14:18
Kb. így mond el, hogy ideírtad, indulat nélkül.
AZ a gyerek fog megszületni, akinek a létét sem akarta, mit keresne ott?
Amúgy meg mit is?
Ti vagytok egy család, a párod, a gyerek, meg te.
2015. ápr. 17. 14:18
ha nagyon ragaszkodsz hozzá, hogy ne menjen oda, akkor ezt így, ahogy nekünk is eltudtad mondani, hogy miért haragszol rá, a párodnak is elmondhatod. Kívülállóként könnyű megérteni, de a párod sajnos elfogultságból nehezen fogja ezt elfogadni. Egyébként egy egész életre nem tudod eltiltani az anyóstól az unokáját. Én a helyedben nem foglalkoznék vele, hogy bejön. Sokkal nagyobb megpróbáltatás lesz neki oda dugni a képét tudván, hogy mi a bűne, mint neked elviselni a jelenlétét.
2015. ápr. 17. 14:20
6/36 A kérdező kommentje:
Ő minden lelkiismeret furdalas nélkül odajonne és jó pofizna... Szívem szerint soha nem engedném a gyerek közelébe, de tudom hogy azt nem tehetem meg. Egyébként a másik unokáját is utálja, ha ott van nála minden baja van mert szetpakolja a játékokat és felveri a port... Szégyen ez a nő
Megmondanám a páromnak,hogy senkit nem akarok látni a kórházban rajta kívül,anyámon-apámon kívül.Azzal indokolnám hogy nyugalomra van szükségem.
2015. ápr. 17. 14:29
megjöttek a pontozó anyósok XD
hogy roha...
2015. ápr. 17. 14:29
Tényleg szégyen egy ilyen "nő" - akárkinek az akárkije, aki egy abortuszért ilyen energiákat fektet be....
A gyereket azért emlékeztesd rá, hogy hogy is kezdődött az élete.
2015. ápr. 17. 14:48
10/36 A kérdező kommentje:
Ja és még a történtek előtt be lett fizetve egy közös nyaralás a párom családjával amit természetesen én lemondtam de az anyósom tömi azzal a párom fejét hogy nem teheti meg velük azt hogy ő nem megy mert ők a családja és hogy akkor az én helyemre hívja el az egyik barátját mert én csak őket össze akarom veszíteni... Annyira elegem van belőle hogy azt nem lehet elmondani
Kapcsolódó kérdések: