Utál engem a barátom anyja és nővére, mit tegyek? Többi lent
én 6 éve vagyok együtt a barátommal, együtt is élünk 5 éve.
kb amikor összeköltöztünk észrevették a szülei hogy most már hiába szidnak engem, a fiúk nem fog észhez térni ebből a kapcsolatból.
a szülei arra kényszerítették hogy válasszon köztem és őköztük.
ő engem választott.
soha többé nem látta az apját, csak a temetésén a hamvait.
az anyja és a húga azóta sem keresik, csak a temetés miatt hívták fel.
eleinte engem is bosszantott, főleg hogy látom hogy a páromnak mennyire rosszul esik.
de ez van.
mi jól megvagyunk és ez a lényeg.
Engem is utál a leendő anyósom. Hát, szrok rá, most mit csináljak vele? Nem mondja, hogy mi baja van, meg jópofizik ezerrel, de érzem az ellenszenvet. Plusz a barátom öccse egy hónapja jegyezte meg, hogy az anyósjelölt nem akarja, hogy elvegyen a fia.
Ez van, elfogadom. Max. ritkítom a találkozásokat. De a te anyósodékkal tudtok mit kezdeni, mert nyíltak, az enyém tök sunyi, hátulról mószerol mindenkinek, a szemünkbe meg nyalizik.
Semmit nem tettem. Mikor anno először voltam náluk, kedvesek voltak, mosolygósak, még meg is jegyeztem a barátomnak, hogy milyen jó fejek, Teljesen jól elbeszélgettünk kérdezgettem rólam, a terveimről, stb. Aztán elmentem, és a barátom mesélte, hogy kb. ahogy kiléptem az ajtón, anyós kérdezte tőle, hogy "jobbat nem találtál?".. És azóta is.. Eleinte velem is kedvesek voltak, jófejek, mosolygósak, de a hátam mögött ment a kibeszélés.. Mára már nyíltan, sajnos.
Köszönöm a válaszokat, én is igyekszem letojni, nem járok ki hozzájuk ,stb csak tényleg rossz érzés, hogy semmit nem tettem, simán nem vagyok nekik szimpi vagy nem tudom, hogy fogalmazzam :(
Ahogy az ember egyre öregebb lesz,egyre több családot lát maga körül,egyre több fiúgyereket lát maga körül étváltozni,amikor párt választ -vagy inkább őt választják ki-.
Teljesen hihetetlen,hogy férfiak mennyire képesek alapjában megváltozni,megfeleni annak az elvárásnak,amit a párjuk kimondatlanul is elvár tőlük.
Megnyilvánul ez az önállóságukban,az alapvető viselkedésükben,a modoruk megváltozásában.Alárendelik magukat az új megfelelési kényszernek,hogy a párjuk elégedett legyen.Cserébe nem igényelnek mást,mint hogy kivételesnek tartsa őket a párjuk.Hogy csodálattal nézzen rájuk,ilyesmi.
El lehet képzelni,hogy a családjuk,akikkel addig együtt éltek,még mindig csak arra az emberre gondolnak,hogy a férfi az kell,hogy legyen,hiszen ők semmi okát nem látják a változásnak,nem is értik a hirtelen alárendeltséget.
A férfi párja nem tudja,hogy mennyire más volt a férfi,mielőtt neki élt,senki nem vállal olyan kockázatot,hogy akár csak említse is.Kivéve azokat,akik a legközelebbiek,és felelősséget is éreznek a férfi iránt.
Igazából már arra is gondoltam,hogy lehet,hogy a férfiak -nagy része- soha nem nő föl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!