Vélrményeket szeretnék! Szerintetek nem szeret a baratom anyja? A többi lent.
Nem tudtam elolvasni a szöveg egy jó részét. Lehet, hogy azért nem szereted a pasid anyukája, mert nem tudsz helyesen írni, nem használsz vesszőket, és a "mintha" szót helytelenül írod le.
Simán lehet, hogy nem szeret annyira, mint a másik lányt. Lehet, hogy nem is direkt érezteti, vagy oka sincs rá, csak nem vagy annyira szimpatikus neki. Veled úgy érzed, hogy rosszabbul bánik, mint a másik kislánnyal? Miből érzed ezt?
Fiús anyáknak az a lány jön be aki a lányuk is lehetne. Vagyis aki olyan gondolkodású, reakciójú, neveltetésű, mint amilyen a lányuk lenne, ha lenne.
Nekem pl. az a barátnő az "esetem", aki közvetlen és beszédes, akinél nem tabu a családjáról, barátairól, életeseményeiről beszélni. Nem őt szeretem jobban, de Őrá minden nehézség nélkül rá tudtam hangolódni, és ez nyilván érződik is, mert a másik kislánnyal még mindig csak "kóstolgatjuk" egymást. Más logikára vagyunk beállva, és minden igyekezetünk ellenére egy kicsit verejtékszagú a találkozásunk. Nem olyan laza, és könnyed,mint a másik "menynek valómmal". Pedig szeretem. Remélem az idő megoldja.
egy fiús anyuka
Köszönöm szépen a tegnapi 12 : 37 és a 16 : 56-os hozzászólónak remélem hogy igazatok / igazuk volt ès idõvel minden jólesz :)
és kedves 13 : 35- ös parancsolja : mintha.. de remélem te soha nem fogsz egyetlen egy betüt sem fére irni egyébkent a kerdésre egy értelmes mondatot nem irtál. puszantás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!