Miért papol a párom anyja minden egyes vitánk alkalmával arról, hogy mi nem tudjuk milyen a hosszú kapcsolat és mennyi áldozatot kell hozni érte? Hogyan érjük el, hogy ne csak a sablon szöveggel jöjjön, hanem gondolkodjon is?
A párom anyját az élettársa elég sokszor megüti, főleg, ha iszik. Mi már számtalanszor mondtuk neki, hogy hagyja ott, dobja ki, csak a baj van vele, sokkal nyugodtabban élhetne, mire mindig védelmébe veszi és a fent leírtakat kezdi el ecsetelgetni, miközben csak 2 éve vannak együtt és a leghosszabb házassága is csak 6 évig tartott.
A végén mindig mi jövünk ki rosszul az egészből, hiszen mi csak kis hülyék vagyunk, ő már tudja milyen az élet...
Nagyon elegem van belőle!
Talán mert a párod anyukája már közelebb van az 50 évhez mint a 40-hez, és tisztábban van azzal, hogy 40 felett már egyre kevesebb az esély, hogy méltó párt találjon magának, és fél a magánytól. Ezért inkább élnek egy agresszív emberrel, de nincsenek egyedül.
Anyósom ugyanez volt. Apósom 40 éven át ivott mellette, és sokszor megütötte. Anyósom mindig vele maradt. Most, hogy idősek lettek az öreg apósom is lenyugodott. Ma már csendesen, békében elvannak mint két kis öreg nyugdíjas. Anyósom egyszer azt mondta, hogy na ezért tűrt évekig. Így most nincs egyedül.
Szerintem is hagyjátok rá.
Azt hiszi, hogy pusztán a kortól mindent jobban fog tudni az ember, ráadásul talán még egy adag irigység is van benne.
az elsőnek szerintem nincs igaza.
anyósodra meg hagyd rá a dolgot. jólvan mama, ha így gondolja.. szerintem egyértelmű, hogyha egy férfinek nevezett lény 2 év után már üti a párját, akkor az nem jó jel, véget kéne vetni. sosem késő új párt találni, tudok olyat aki közel a 70-hez talált új párt(özvegyek voltak jó 10 éve mindketten, majd egymásra találtak)
ti mióta vagytok együtt?
Fiatalabb korában is hasonló kaliberű pasikat tudott kifogni, aki meg rendes volt, azt megcsalta. Mondjuk ez az ő dolga.
Mi is számtalanszor elhatároztuk, hogy ráhagyjuk, de mikor halljuk, hogy ordítanak egymással, ő meg átjön sírva, akkor azért nem olyan könnyen tudjuk ezt elengedni a fülünk mellett. Ráadásul nekünk is kerülgetni kell azt a 'kedves' embert a házban.
Annyit mondanék neki: Megérdemled. Ha eleged lesz belőle, akkor ezt a hülyét itt megkeresheted és segítünk kirakni. Amíg ezt nem mondod, addig egészségedre!
Aztán élném az életem, jó távol tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!