Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Meddig leszünk együtt ha az...

Meddig leszünk együtt ha az egész család nem kedvel engem? Esélyt sem adnak, hogy megismerjenek.

Figyelt kérdés

7 hónap alatt 3x találkoztam az anyósjelölttel. Első találkozásunk az utcán volt, kutyát vittük állatorvoshoz, és hazafelé elugrottunk anyósék felé. A 2 kutyájuk miatt nem mentem be a házba, hanem megálltam a kaputól pár méterre.

Azt a visszajelzést kaptam, hogy szimpatikus meg aranyos vagyok.

Azután még 2x találkoztunk, beszélgettünk is. Illetve ő beszélt, én hallgattam. Kérdezni nem kérdezett semmit, ebből levágtam hogy annyira azért nem érdeklem.

Az egyetlen "hibám", amit a szememre vethetnek, hogy idősebb vagyok a páromnál.

A bátyját általános iskolából ismerem (nála is idősebb vagyok), ő sem kedvel. Soha nem beszéltünk 1 mondatot sem. Az után köszön, és ennyi.

Az apja (elváltak a szülei) először kedves volt, aztán a szememre hányta, hogy szakítanunk kellene, mert én nem eszem meg azokat az ételeket amiket ők.

Egyszer találkoztam vele, akkor is megsértett, hogy mennyire el vagyok kényeztetve, holott 2 kérdése sem volt felém.

7 hónap alatt csak akkor veszekedtünk, ha anyós megpróbált bekavarni.

Pl: párom ne legyen fent nálunk, mert hogy sokat eszik, és drága az étel.

Azt gondolom senkinek nincs joga a pénztárcánkban turkálni, soha nem feküdt le éhesen a párom. Mindig volt főtt étel, kenyér, felvágott stb.

Nem tudnak ész érveket felhozni, amiért nem kedvelnek. Nem tudják ki vagyok, mert soha nem kérdeznek.

Én nem is megyek hozzájuk, mindig a párom van nálunk.

Az, hogy a fiúk szeret engem, és én is őt, az nem számít. Az, hogy tisztelem, megbecsülöm, hűséges és őszinte vagyok, nem számít. Nem féltékenykedem, nem hisztizek, nem érdekel a pénze.

Az bezzeg fontos, hogy nem eszem meg a rántott tököt vagy a rántott májat.

2015. júl. 6. 10:11
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
69%

hány évesek vagytok?... gyereknek tunsz az irásod alapján..viszont, ha még a bátyjánál is idosebb vagy, akkor annyira gyerek ne lehetsz.

miért nem élsz kulon a szuleidtol? vagy egyutt a -pároddal-?

nem gondolnám, hogy utálnak téged...de az irásod alapján nem lehetsz valami, kedves, csacsogos "menyecske"...

2015. júl. 6. 10:37
 12/32 anonim ***** válasza:
18%

"Nézd meg az anyját, vedd el a lányát" - és fordítva is.

Vagy sikerül ügyesen kezelned őket, hozzájuk szokni, vagy szakítani kell, a fenti okok miatt. Ebből sok jó nem sül ki. Sőt, idővel a srác is megöregszik és hozzájuk lesz hasonló.

Még nem késő lelépni.

2015. júl. 6. 10:39
 13/32 A kérdező kommentje:

Párom 19, én 24 vagyok. (A bátyja 23).

Mivel az én szüleimmel nincs semmi gond, nem gondolom hogy külön kellene költöznöm. :)

Anyós nem engedné ,hogy a fia eljöjjön otthonról. Ezért fel sem vetjük hogy összeköltözzünk.

2015. júl. 6. 10:48
 14/32 A kérdező kommentje:

Biztos van bennem némi rosszindulat, a történtek után.

Az exeim anyukái imádtak, velük nem volt soha nézeteltérésem.

A párom barátai, munkatársai örülnek nekünk.

2015. júl. 6. 10:49
 15/32 anonim ***** válasza:
81%

"Nem szívesen megyek olyan helyre, ahová nem hívnak. "

Oké, de akkor a párod is egy béna f...rok, hogy nem képes ezt kezelni. Nálunk teljesen evidens volt, hogy ha együtt vagyunk (pár hónap után, amikor látszott, hogy tartós lesz a kapcsolat), akkor együtt megyünk hozzájuk hétvégére. És igen, nem járkálnak miattam lábujjhegyen a saját házukban, de nem is várom ezt el. Ha odamegyünk, akkor az az együttlétről szól, ha otthon maradunk, akkor lehet délig heverészni.

Szóval szerintem ez tipikusan az az eset, ahol mindenki csak egész kicsit kezeli rosszul a dolgot, és ebből végül katasztrófa lesz.

Kérdező! Az anyósodnak nem tudok tanácsot adni, mert te tetted fel a kérdést. Neked továbbra is azt tudom mondani, nyiss te feléjük! Tedd félre az eddigi pitiáner sérelmeket, próbálj tiszta lappal közeledni! Kérdezz te tőlük! Nyilatkozz meg, ha szeretnél mesélni. Néma menynek egy anyós se érti a szavát.

Ha erre nem vagy hajlandó vagy képes, akkor tuti, hogy beleragadtok ebbe a jelenlegi állapotba, és ez nem lesz túl kellemes hosszú távon. Még most, az elején kéne rendezni a viszonyokat, mert minél tovább marad a feszültség, annál nehezebb lesz változtatni.

2015. júl. 6. 10:53
 16/32 anonim ***** válasza:
18%

Szürreális egy történet, összeveszés egy rántott gomba miatt. Persze jó lenne hallani a másik felet is. Van akinél jópár év kell mire elfogadják a szülők a gyerekük párját, máshol soha. Nem egy intelligens család. De amilyen fiatalok vagytok nagy esély van rá, hogy amúgy sem maradtok együtt, ezért nem is erőltetik, neked sem érdemes.

A korkülönbségből nyaralásnál probléma, egy 19 évesnél még normális hogy barátnőtől külön megy nyaralni, egy 24-nél már furcsa.

2015. júl. 6. 10:58
 17/32 anonim ***** válasza:
55%

"Anyós nem engedné ,hogy a fia eljöjjön otthonról. Ezért fel sem vetjük hogy összeköltözzünk."

Itt írtad le a kulcsmondatot, és ennek csak annyiban van köze a személyedhez, hogy korodnál és státuszodnál fogva (gondolom, dolgozol, önálló jövedelmed van) reálisabb, közelebbi a veszély. 19 éves srácot egyébként érthető, hogy még féltenek ettől, ritka az a fiú, aki ennyi idősen érett egy hosszútávú kapcsolatra.

Szerintem ne foglalkozz ezzel, élvezzétek az együtt töltött időt. 7 hónap nem sok egy kapcsolatban, ha 3 év múlva is együtt vagytok, akkor már komolyabban el kell ezen gondolkodni. Kérdés, hogy akkor a fiú mennyire lesz szülőfüggő, képes-e kilépni az otthoni körből és önálló életet kezdeni, vagy azt csinálja, amit mondanak neki.

2015. júl. 6. 11:00
 18/32 anonim ***** válasza:
16%

A párod anyukája attól fél, hogy elveszed tőle az ő kicsi fiacskáját. Aztán próbál mindenféle ürüggyel megfúrni. Hol a kaja, hol ez, hol az. A párod meg nem képes a sarkára állni, mert nem akar konfrontálódni a szüleivel, mert még rájuk van utalva. A családi nyaralásnál simán mondhatta volna, hogy inkább veled megy, ők meg menjenek 4-en azt kész. Szerintem ebben a korban még kicsit sok az 5 év kor különbség, mert ha most nem is de később kijöhetnek a korbeli különbségek.

Addig is légy velük kedves, aranyos, a párodnak meg mondd meg, hogy álljon már melléd, mert ez így nem állapot.

2015. júl. 6. 11:00
 19/32 anonim ***** válasza:
43%

#1: "Ez döntő érv. Én sem örülnék ha a menyem idősebb lenne a fiamnál."

Mert egy prűd idióta vagy.

2015. júl. 6. 11:01
 20/32 anonim ***** válasza:
47%
Azért attól nem lesz valaki K, hogy 24 éves korában akár már két pasival is dolga volt. Most komolyan. Lehet, hogy 16-17 évesen összejött egy fiúval, együtt voltak két évet, aztán egy év múlva megint összejött valakivel, együtt voltak egy évet. Ez miért lenne szégyen???
2015. júl. 6. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!