Meddig leszünk együtt ha az egész család nem kedvel engem? Esélyt sem adnak, hogy megismerjenek.
7 hónap alatt 3x találkoztam az anyósjelölttel. Első találkozásunk az utcán volt, kutyát vittük állatorvoshoz, és hazafelé elugrottunk anyósék felé. A 2 kutyájuk miatt nem mentem be a házba, hanem megálltam a kaputól pár méterre.
Azt a visszajelzést kaptam, hogy szimpatikus meg aranyos vagyok.
Azután még 2x találkoztunk, beszélgettünk is. Illetve ő beszélt, én hallgattam. Kérdezni nem kérdezett semmit, ebből levágtam hogy annyira azért nem érdeklem.
Az egyetlen "hibám", amit a szememre vethetnek, hogy idősebb vagyok a páromnál.
A bátyját általános iskolából ismerem (nála is idősebb vagyok), ő sem kedvel. Soha nem beszéltünk 1 mondatot sem. Az után köszön, és ennyi.
Az apja (elváltak a szülei) először kedves volt, aztán a szememre hányta, hogy szakítanunk kellene, mert én nem eszem meg azokat az ételeket amiket ők.
Egyszer találkoztam vele, akkor is megsértett, hogy mennyire el vagyok kényeztetve, holott 2 kérdése sem volt felém.
7 hónap alatt csak akkor veszekedtünk, ha anyós megpróbált bekavarni.
Pl: párom ne legyen fent nálunk, mert hogy sokat eszik, és drága az étel.
Azt gondolom senkinek nincs joga a pénztárcánkban turkálni, soha nem feküdt le éhesen a párom. Mindig volt főtt étel, kenyér, felvágott stb.
Nem tudnak ész érveket felhozni, amiért nem kedvelnek. Nem tudják ki vagyok, mert soha nem kérdeznek.
Én nem is megyek hozzájuk, mindig a párom van nálunk.
Az, hogy a fiúk szeret engem, és én is őt, az nem számít. Az, hogy tisztelem, megbecsülöm, hűséges és őszinte vagyok, nem számít. Nem féltékenykedem, nem hisztizek, nem érdekel a pénze.
Az bezzeg fontos, hogy nem eszem meg a rántott tököt vagy a rántott májat.
"Az egyetlen "hibám", amit a szememre vethetnek, hogy idősebb vagyok a páromnál."
Ez döntő érv. Én sem örülnék ha a menyem idősebb lenne a fiamnál.
Van egy nővére, ő külföldön dolgozik. Év elején azt írta a páromnak, hogy alig várja a tavaszt, mert szeretne megismerni.
Hazajött, mindenkivel csinált közös programokat, de arra nem volt 1 órája, hogy velem találkozzon.
Bejelölt FB-on ismerősnek, visszajelöltem. Néha lájkolgatja 1-1 közös képünket, de ennyi.
Megint jön haza, mennek nyaralni, az egész család.
Én nem vagyok meghívva, mert nem férek be az autóba.
10:15-s,
Miért? Nem az számít, hogy hasonlóak az érdeklődési köreink, szeretjük egymást? Passzolunk egymáshoz.
Nekem azért nem az jött le, hogy pl. anyósjelölt utálna...
Tudod, azért ez két irányú dolog, először mindkét szülőről leírtad, hogy kedves volt veled, kedvesnek talált. Talán azon kéne gondolkodni, miért változott ez meg... Persze vannak iszonyú emberek, akikkel tényleg nem lehet kijönni, de nem lehet, hogy csak valahogy félrecsúszott nálatok valami?
Lehet, hogy valamire mégsem reagáltál elég jól?
Após meghívott egy hétvégére hozzájuk. Nem kérdezett semmit, hogy ki vagyok, mivel foglalkozom. Csak mesélt és mesélt.
Étkezésnél nem ettem az 5 féle rántott dologból, csak húst ettem sültkrumplival.
Rámpirított, hogy ott a gomba, a karfiol (rántva) stb. Mondtam, hogy köszönöm de azokat nem szeretem. (kóstoltam, nem ízlett, nem erőltetem)
Kiderült, hogy édesapámmal ismerik egymást. Hívatlanul kijött a kertünkbe, majd 2 pohár bor után elkezdett engem szídni a szüleimnek, hogy mennyire elb.szott gyerek vagyok.
"Mondtam, hogy köszönöm de azokat nem szeretem. "
Csacsiság volt. Ilyenkor azt mondja az ember: "Köszi, de ez a sült annyira finom, hogy inkább ezt kérek."
Az édesanyja meg egyszerűen közli a fiával, hogy miért van nálam állandóan, miért nem tud otthon maradni.
Ha segíteni kell a ház körül, rá lehet számítani. Anyagilag besegít.
Esti iskolába jár a párom, most nyári szünet van. Azt hittük többet lehetünk együtt, de anyós nem akarja.
A cs.házat jelenleg 3 fizetésből tartják fent. Gondolom anyós attól fél, hogy a fia majd eljön otthonról, és neki anyagi gondjai támadnak.
Érthető, de ő sem gondolhatta komolyan hogy a fiai majd 50 éves korukig ott laknak..?
Nem szívesen megyek olyan helyre, ahová nem hívnak.
2x aludtam a családi házban náluk, mind a 2x az volt a visszhang, hogy ők nem fognak miattam lábujjhelyen járkálni a saját házukban.
Ja, és ami a legjobban tetszett, anyós fantáziája. :)
Bemesélte a páromnak, hogy mivel idősebb vagyok biztos szeretnék hamarosan gyereket (szerintem a gyerek nem életkor kérdése), és hogy a párom még fiatal, ezért én gerinctelenül felcsináltatom majd magam...
Szerencsére ezt sikerült a párommal tisztázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!