Mi a véleményetek azzal kapcsolatban, hogy játszhat-e, viccelődhet-e a nagyapa (nekem apósom) az unokája kukijával, fütyijével? Ti hogyan állítanátok le a nagyapát? Főleg fiúgyermekes apukák válaszát várom.
Figyelt kérdés
Hozzáért a gyerek fütyijéhez, amikor ezt csinálta.2015. jún. 30. 13:17
1/25 anonim válasza:
ÍRd már le, hogy mi történt szerinted, mert a kérdésednek semmi értelme.
2/25 anonim válasza:
szép szóval
ha arra nem hallgat, akkor nem marad vele kettesben, ha meg nem áll le, akkor nem viszem hozzá
3/25 anonim válasza:
Egészen pontosan mit tett a nagypapa? Ami itt le van írva, hogy hozzáért viccelődve a fütyijéhez, ez alapján semmi rossz véleményem nincs róla. Ha egyéb más is történt, illetve rendszeres, akkor van teendő....
4/25 anonim válasza:
azért szerintem ez nem normális dolog. Az én lányommal sosem játszanak a nagyszülők úgy, h hozzáérnének a nemiszervéhez bárhogyan is. Viccelődni meg .. hát.. fura az apósod.. nincs ki a 4 kereke az biztos.
5/25 anonim válasza:
De hogy került oda a fütyijéhez? Nem értem.
Az elég fura és nekem perverz is, ha előveszi és játszik vele.
De ha pl. pelenkacsere, vagy fürdés van, akkor el tudom képzelni, hogy valamit viccel a fütyijével. Persze az is gyanús lenne, ha minden ilyen alkalommal fütyizne.
Egyébként ha zavarna, egyszerűen rászólnék. Illetve ha nem az én apám, akkor a férjemnek szólnék, hogy szóljon már rá.
6/25 anonim válasza:
Ez adott esetben kimerítheti a védekezésre képtelen kiskorú ellen elkövetett, családon belüli nemi erőszak fogalmát.
Enyhébb esetben szimplán csak ízléstelen b*nkó az öreg.
7/25 anonim válasza:
Én megértelek. Engem anyósom azzal hívott fel, amikor egy hetes volt a fiam, hogy szóljak mikor jöhet át, mert még nem látta a gyerek kukiját... ??? Mi van? És komolyan gondolta... Na azóta sem sűrűn láthatta, ha náluk vagyunk és úgy alakul, hogy pelenkázni kell, mindig átviszem a másik szobába. Volt, hogy utánam jött, letérdelt a gyerek mellé és miközben pelenkáztam, a fenekét puszilgatta, mint egy őrült. Nekem ezek perverz dolgok. Azt sem szeretem, ha mindenhol csókolgatják, mintha szerelmesek lennének belé... a kukis témák már kiverik a biztosítékot. Szerintem bármelyik hozzáérne, kirobbantanám a balhét. A gyerek is tanulja meg, hogy ez intim dolog, nem mutogatjuk mindenhol, és nem érhet hozzá senki csak úgy. Én is csak tisztálkodáskor nyúlok hozzá.
8/25 anonim válasza:
7: Én azért abban semmi rosszat nem látok, ha megpuszilgatja a nagyi a kis babapopsit.
9/25 anonim válasza:
Szóval mit csinált pontosan a papa?
10/25 anonim válasza:
8: A gyerek a hátán feküdt, a mama arca a gyerek kukijában volt benne és nyögdécselős hangokat adott hozzá és azt mondogatta, hogy jaj de szeretem... nekem ez perverz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!