Nagyon bántanak leendő anyósom megjegyzései (pénzügyekkel kapcsolatban), de nem akarjuk beavatni a helyzetbe, akkor tűrnöm kell?
Az a helyzet, hogy én elég sokat örököltem, ezért nincsenek anyagi gondjaink. Párommal mindketten dolgozunk, kb egyenlő összegért, de én kevesebb órát (anyósom csak az időt látja). A házimunkát nagyjából felezzük. Kettesben élünk, albérletben.
Mióta megvolt az eljegyzés, anyósom mondogatja, hogy ki akarom használni a vőlegényem (anyagilag), ezért akarok esküvőt. Ő hiába szól rá, valahogy mindig itt kötünk ki. Az nem opció, hogy beavassuk, mert elviselhetetlenül kunyerálna.
-Csak azért akarsz hozzá menni a Janihoz, hogy el tartson.
- A mi penzugyeink rank tartoznak, Kati néni, ne tessék bele szólni. . Hogy tetszik Lenni?
-Nem hallottad mit mondtam?
-A mi pénzügyek rank tartoznak, Kati néni, ne tessék bele szólni. Zoli bácsi hogy van?
És így tovább.
Minden ilyen kérdésre, ugyanazt a választ add, ugyanazzal a hangsúllyal. Majd megunja
Ezt nem ertem.. Ha egyforman kerestek akkor miert szedned le?????
És ha mondja h leakarod szedni akkor:
Ahogy az elso irta:
Nincs anyagigondunk,hogy tetszik lenni?
ha folytatja hagyd ra. Semmi koze a penzugyekhez.... Foleg ha ferj es feleseg vagytok. Megkell neki mondani hogy nem egyiknaprol a masikra eltek nem kell nelkuloznotok. ennyi.
Ha egyik napról a másikra énének SEM lenne semmi köze hozzá az anyósnak, hogy miből és hogyan élnek.
Kérdező, az első tökéletes választ adott, ha nem használ, küldd el a fenébe, aztán ne állj vele szóba.
Hát kedves "Kati néni" ha már így átlát a szitán nincs mit tagadnom, alig keresek 60ezret, de tudja, hogy van ez a mai világban, kell valaki aki eltartson....
Én ezzel be is fejezném a kedves anyósjelöltel a beszélgetést, és csak akkor mennék hozzá ha nagyon muszáj (ünnep nap, ha a párom szeretné...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!