Ki nem állhatom a leendő anyósomat és apósomat. Vajon ki a hibás?
Már több mint 5 éve vagyunk együtt a párommal és az utóbbi időben azt vettem észre hogy folyamatosan megszólnak a hátam mögött. Természetesen a szemembe jopofiznak ... Nem lakok náluk de heti 4-5 napot náluk töltök. Mindig segítek nekik mindenbe én mindig csak jót akarok, de ők egyszerűen mindig megszólják a munkám. Ugyan így vagyok a nővérével is.. A szemembe jopofizik a hátam mögött meg kinevet.
Több barátnőm is volt már a pároméknál és ők is észrevették, hogy hogy viselkednek velem a párom a szülei. Viszont a párom mintha nem is ebbe a családba tartozna ő teljesen más mint ők.
Sokszor úgy érzem, hogy csak hátat kéne fordítanom ennek a családnak és tovább lépni és van hogy úgy érzem hogy ők nem érnek annyit hogy ezért szakítsak a párommal. Nagyon szeretem őt. Már volt szó arról is hogy ha összeköltözünk akkor én csak annyit kértem hogy a családjától messze. Az mondjuk egy picit messze van, mert még 1 éve vissza van ahhoz hogy mérlegképes könyvelő legyen. Fogalmam nincs mit tegyek? Várjak? Nyeljek le mindent?
Köszönöm előre a válaszokat! 21/L
Ha valaki így áll a másikhoz, az alapból nem jó család.
Ne keveredj ebbe bele, hagyd az egészet.
,,Gyümölcseikről ismerik meg a fát"
Remélem megérted és észbe kapsz!
Ne akarj nekik megfelelni ugysem tudsz, mert nem hagyjak.
Birjatok ki ezt az 1 evet aztan koltozzetek jo messzire. A tavolsag a legjobb orvossag.
Azt tudni kell hogy a párom a Balatonon lakik és csak annyi időre jöttek be hogy letegyék az értékeiket.
Azért vagyok itt ilyen sokat mert nem szeretek otthon lenni mert 5 kutya van a lakásban és a szüleim dohányoznak a lakásban és én meg a párom se dohányzunk és nehéz elviselni. Na meg azt hogy bemész a lakásba és ebédelj úgy hogy 5 kutya ott ugat körülötted. Szóval otthon se szeretek lenni. Menekülök mindenhonnan
Azt azért tudd, nem véletlenül mondják, hogy nem esik messze az alma a fájától.
Én is ilyen menekülésben voltam anno, ugyanígy anyóséknál kötöttem ki mindig, és rengeteg probléma volt velük is.
Akkor én is azt hittem hogy a férjem más, de miután összeházasodtunk, szép lassan pont olyan lett, mint ők.
Látta maga előtt a rossz példát anyagilag főleg, de ahelyett hogy tanult volna belőle, elkövette ugyanazt a hibát: a hátam mögött adósságcsapdába vitt minket, hitelt akart hitellel törleszteni, most éppen úgy el vagyunk adósodva, mint a szülei, és a felállás is ugyanaz.
És ez csak a jéghegy csúcsa. PONT UGYANOLYAN. Ahogy én is olyan vagyok, mint anyám.
Mindenki azt hozza amit otthon tanult gyerekkorától kezdve. Legfeljebb az első időkben még próbálja rejtegetni, visszafogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!