Ki nem jön ki az anyósával, apósával? Ki nem jön ki a menyével, vejével? Együtt éltek, közel éltek és nagyon sűrűn találkoztok, sűrűn, ritkán? Mióta vagytok rokoni kapcsolatban?
Én nem azt mondanám, hogy nem jövök ki jól az anyóssal-apóssal, hanem inkább én nem tudom elviselni olykor őket, és rühellek találkozni is velük.
3 éve ismerem őket, szerencsére sosem éltünk együtt. Autóval 10 percre élünk egymástól, heti 1x- 2x szoktunk velük találkozni 1-1 órára.
Alapvetően jól kijövünk egymással, nem volt probléma.
A lakásfelújításnál nagyon sok mindenbe szerettek volna beleszólni (hol legyen az ágy, milyen színű legyen a szőnyeg, milyen legyen a dohányzóasztal, miért sárga lesz a fal, miért nem zöld, stb.), amit én egy idő után nehezen viseltem, ezért megkértem a párom, hogy ezeket a dolgokat magyarázza el ő a szüleinek. Az alatt az egy hónap alatt igyekeztem kerülni őket, de azóta normalizálódott a helyzet.
2 éve ismerem őket, még nem hivatalosan após-anyós.
27N
Én egyikkel sem jövök ki.
Anno nagyon jól kijöttünk,de
ellöktek maguktól...az okot nem
tudom,mert én soha nem bántottam őket.
Azóta nem beszélünk.
Anyóssal, nem is tudom, pontosan mi a baja, mert nem mondja meg.
Hálistennek nem, kb. 200km-re laknak.
Sajnos havonta biztosan találkozunk - mert látogatás -, de van, hogy sűrűbben is - na, ezt már sztornózni szoktam.
2 éve.
Mi külföldön élünk, úgy 3-4 havonta látogatunk haza, és akkor találkozok a férjem szüleivel.
Vitázni sose vitázunk. Csak az a helyzet hogy bájvigyorognak. Erőltetnek mindnet. Megfelelési kényszerük van, és ezért nem érzem jól magam náluk, feszült a légkör, képtelen önfeledten örülni, és őszintén reagálni bármire.
A kapcsolatunk semleges, de nem szeretem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!