Ki nem jön ki az anyósával, apósával? Ki nem jön ki a menyével, vejével? Együtt éltek, közel éltek és nagyon sűrűn találkoztok, sűrűn, ritkán? Mióta vagytok rokoni kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Rövid, tömör válaszokat adjatok, a miértek most nem lényegesek, úgy is mindenki saját maga szemszögéből indul ki.2015. febr. 17. 12:15
11/13 anonim válasza:
Együtt lakunk,nem egy háztartásban,de egy telken.Apósommal jól kijövünk,de sógornőmmel nem.
12/13 anonim válasza:
Együtt lakunk,nem hivatalosan anyós-apóssal.
Apóssal jól kijövök,anyósnak nem tudom mit vétettem,de mint a véres rongyra úgy néz rám,én csak rossz lehetek.
13/13 anonim válasza:
Mi 200 kmre lakunk az anyóséktól. A középső lányukat vettem el. Az apóst kedvelem, de az anyóst már kevésbé viselem el. Hogy ne legyen konfrontáció ezért évente négyszer szoktam náluk a tiszteletemet tenni. Igyekszem jóban lenni mindenkivel, de az anyósomat nehezen viselem el. Persze tudom, hogy az én anyám sem egy legényálom. Szerintem az egész egy generációs probléma, legalábbis nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!