Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj ha egy 4 éves kapcsolatban nagyon ritkán mondjuk hogy szeretlek? A párom egyáltalán nem akarja mondani. Nem szeret mar?
A székely bácsi és felesége kinn ülnek a teraszon. Egyszer csak anyuka érdeklődik:
- Te szeretsz engem?
- Persze.
- Csak mert sosem mondod.
- Egyszer mondtam, majd ha változik szólok.
Azért valahogy kifejezi, hogy szeret? Más szóval, gesztussal, tettekkel? Mert ha igen, akkor nem baj, hogy nem mondja hogy szeretlek, van aki ilyen.
Első férjem sosem mondta nekem 7 év alatt, de nem is mutatta. Kiégtem mellette érzelmileg, elváltunk, a válóperen mondta, hogy ő szeretett engem.
Mostani férjemmel 12 éve vagyok, ő naponta mondja és érezteti is, és vele boldog vagyok. Csak a viszonyítás miatt írom, mert ha az embernek ez szükséglete, és nem kapja meg, az életét igen meg tudja keseríteni.
Nekem az előző pasim 7 évig alig-alig tudta kinyögni,hogy szeretlek.Nekem ez nem is tetszett annyira akkor.Aztán mikor úgy döntöttem vége,és megmondtam neki 2 nap alatt többet hallottam tőle ezt a szót mint előtte 7 évig.
Nem hinném,hogy nem szeret,csak nem ömlengős típus.
Amúgy meg ha eddig mondta és mostanában nem mondja csak akkor már elgondolkodtató!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!