Mit tegyek szerintetek? Ti is így éreznétek? Vagy túlreagálom? :S
Nehogy már még te legyél felháborodva! Leírtál valamit, mi arra reagáltunk és valószínű, hogy nem a többség a hülye/bunkó, akik leírták a véleményüket, hanem te vagy egy felelőtlen és buta nőszemély.
Amúgy meg nem tudom, hogy a 21 éveddel mit játszod itt az eszedet, mert a tojáshéj még a seggeden van. Én is 21 éves férfi vagyok, de nekem is még ott van. Pontosan tudom, hogy milyen ez a korosztály és aki ennyi idősen gyermeket vállal, az felelőtlen vagy buta, vagy mindkettő. Miért? Mert ennyi idősen még nem tudjátok megteremteni azokat a feltételeket, ami egy gyereknek szükséges. Ja és ne gyere azzal, hogy te más vagy és csak én vagyok nem a korosztályomnak való, mert én veled ellentétben az egyetem mellett a leendő szakmámban dolgozom heti 15-20 órát és nettó 120-130 ezer forint megvan belőle havonta, melyből saját magam fizetem az albérletem, kajám, közlekedést és egyéb dolgokat. Egyszóval érettebb és értelmesebb is vagyok, mint te, de nem tudnék gyermeket nevelni, mert egy 21 éves ember valahol még GYEREK
Én írtam a felvételit, visszavonom, tényleg beiratkozás volt. De akkor sem értem, miért nem lehetett elmenni beiratkozni, amikor még a terhesség elején voltál. És hacsak nem testnevelés szakra mentél volna, simán elvégezhettél volna 1 félévet legalább, aztán 2 félév halasztás, majd ameddig suliban vagy, anyós tudott volna vigyázni a gyerekre, vagy bölcsődébe beíratni. Mások is így csinálják. Ahelyett, hogy kezdenél valamit magaddal, hogy esetleg előrébb juss, csak panaszkodni tudsz és kifogásokat gyártani.
Van egy olyan megérzésem, hogy 1-2 éven belül jön a következő gyerek.
Jó, akkor költözzetek el, ennyi. A probléma megoldva.
Anyósnak meg gondolom nyugalomra lenne szüksége, nem arra, hogy az agyatlan fia meg a menye a nyakára csináljon még egy gyereket is.
De ő is marha, hogy ebbe belement, amúgy. A fiának persze rém kényelmes, a sgge alatt van minden... nevetségesek vagytok mindketten!
hm..akkor te nem az a tipus voltál, aki az utcán is nyilvánosan szoptatott :DD
figyelj, ha nem tetszik ez a helyzet, koltozz el vagy koltozetek. ennyire egyszeru.
Szerintem mindegy, hogy miért laktok ott, akkor is jár mindenkinek a magánszféra. Szerintem is a férjeddel kell beszélned, ha nem akar elköltözni, akkor sajnos még nem vált le az anyjától. Mivel az anyós nem tisztel téged valószínűsíthető, hogy birtokló viszonyban van a fiával, ezért is nem történt meg a leválás. Az, h mennyit költött a házra az nem indok arra h nem költözik. Ennyi idősen, feleséggel, babával főleg kellene, h legyen igénye az önálló életre. Ez a helyzet megronthatja a házasságot.
A babához gratulálok, örülök, hogy az élete mellett döntöttetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!