Ti, hogy éreznétek magatokat? (többi len és hosszú)
Hű, hát nagyon gondold végig , az egészet.
Az pozitív, hogy anyós szabad szájú, tudod mit várhatsz tőle.
Nézd meg az anyját vedd el a lányát, ez nagyon igaz fordítva is.
Nem tudom mióta ismeritek egymást a fiúval, mennyire ismered ki magadat az életben, emberekben.
Egy hitel van olyan erős kapocs mint egy gyerek.
A „magántulajdon, jelzáloghitel „ nem feltétlen életbiztosítás egy jobb élet reményében, vagy életkezdésre még egy biztos kapcsolatban sem.
Nem ismerem a helyzetedet, de nekem így első "hallásra", nem tűnik egyáltalán bizalomgerjesztőnek se a családja, és így a fiú sem, itt még lehet a jövőt tekintve komoly gondok, bocsi, remélem tévedek.
sajnos nem, ma beszéltem vele, megkérdezi hogy jelenleg mennyi van felvéve és hogy hogy lehet törleszteni, ő sem szereti a hitelt ,de másképp nem tudták volna fizetni az egyetemet....aha de az max 1milla és nem kettő. a huga hasonló, neki is hitel van a feje felett...
4éve ismerem már, az anyós az anyós ez van...bár egyszer mondtam elötte, hogy hülye aki hitelt vesz fel...a kocsit is hitelre vették...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!