Mit tegyek szerintetek? Ti is így éreznétek? Vagy túlreagálom? :S
"férjem nemakar költözni mert sok pénzt beleköltött már a házba,"
Szerintem nem, hiába van anyósék nevén.
49- ne túlozz már. Egyetlen szobában nyomorognak gyerekkel, nem így lett befogadva, hanem anyós nyakára odaköltözött úgy, hogy egy fityinget sem adott volna bele a költségekbe, aztán még volt arca leszülni egyet.
Képzelem, milyen "komoly" összegeket fektethetett a pénze - akinek bevallottan annyi fizetése sincs, hogy egy albérletet fizessenek - abba az 1 szobácskába, amiben laknak.
Ne állítsd már úgy be, hogy még az anyósnak kellene örülnie, hogy 3 ember él a nyakán, utánuk ő fizet rezsit, bevásárlást, ő főz rájuk, ő hallgathatja a gyerekbömbölést, és még verje magát a földhöz örömében hogy milyen jófejek, hogy csináltak valamit azzal az egy szobával... na ne már!
Köszónd meg anyósodnak, hogy nála lakhattok. Meséld el neki, hogy veletlenül lettél terhes(bár én még soha nem lettem veletlenül terhes, de biztos szerencsém volt, vagy normálisan védekeztem)
Aztán kérd meg, hogy legyen szíves ne nehezítse meg az életedet azzal, hogy benyit abba a szobába, amiben laktok. És kózben számtalanszor mondd el neki, hogy mennyire hálás vagy azert, hogy nála lakhattok.
Ha szerencséd van megérti, ha nincs szerencséd, akkor túrnöd kell, bagy el kell kóltöznöd.
Beszélj vele, de a legjobb lene, ha a fia beszélne vele első körben.
1.anyósék akarták hogy ide költözzünk
2.nem vagyok élősködő,lehet nem pótolok annyit,de ha nem laknánk itt,cigányputri lenne a ház,mivel anyósom nemtakarít,és ezt nem én találom ki
3.nemtudom már ki okoskodott itt azzal hogy mikor szültem meg mikor van a jelentkezés a főiskolára,de annak még egyszer leirnám hogy a BEIRATKOZÁS ELŐTT EGY NAPPAL voltam dokihoz,és nem a felvételi előtt
4.nem kap olyan kevés fizetést hogy netudnánk albérletbe menni,de ő nem akar albérletbe menni,családi házhoz lenne kevés a fizetés,de okoskodjatok csak nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!