Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek szerintetek? Ti is...

Mit tegyek szerintetek? Ti is így éreznétek? Vagy túlreagálom? :S

Figyelt kérdés
fiatal házasok vagyunk férjemmel (ő 24,én pedig 21).van egy két hónapos kisfiunk.Anyósoméknál lakunk,nem azt mondom hogy rossz a viszonyom velük,mert kijövünk egymással,de néha már elegem van abból hogy nincs semmi magánszférám ebben a házban.Egy szobánk van,az is a hálószoba,és ide is állandóan bejön anyósom kopogás nélkül.ha a pici meg mukkan,anyósom már a szobában is van.ha férjem itthol van,nemjon be,de ha kilép a házból,anyósom már itt dekkol a szobánkban.férjem nemakar költözni mert sok pénzt beleköltött már a házba,és a fizetése se valami sok,de én már nembirom idegileg,szükségem van egy kis magánéletre ;(

2015. jún. 15. 16:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem addig, míg más házában laktok bírd ki úgy ahogy van.

Ha nagyobb lesz a baba, visszamész dolgozni és akkor el tudtok majd költözni.

Amúgy nem is értem. Mi az hogy magánélet? Olvasni, gépezni így is tudsz, hogy bent van az anyós. Vagy mit szeretnél csinálni amiben megakadályoz? Csöndben ülni a szobában? Akkor mond meg anyósnak mikor bejön, hogy vigyázzon rá egy fél órát. Vagy menj el sétálni vele és máris egyedül vagy.

2015. jún. 15. 17:35
 22/77 anonim ***** válasza:
78%

A családi együttélésben alapvető, hogy tiszteljük egymás magánszféráját. Ha a 12 éves gyerek - az összes válaszadó helyeslésével, nem egy ilyen kérdést láttam már itt - elvárhatja, hogy az anyja kopogjon, mielőtt bemegy a szobájába, akkor a kérdező is elvárhatja ugyanezt az anyóstól a FÉRJE szobájában, amelybe egyébként a férj nem kevés pénzt beletett, tehát nemcsak "gyerekjogon" lakik ott.

Kérdező, beszélhetsz a férjeddel is, anyósodnak pedig, ha bemegy hozzátok, mondd kedvesen, de határozottan, hogy x idő múlva ki fogsz menni hozzá beszélgetni vagy segíteni, bocsásson meg, most dolgod/elintézendőd van. Légy következetes, szokjon hozzá, hogy beszélgetés, akármi a szobátokon KÍVÜL van. Persze segíts be a házimunkába, és tényleg menj ki hozzá, amikorra ígéred.

2015. jún. 15. 17:36
 23/77 anonim ***** válasza:
70%

"Te 1 nap alatt eltudtad volna dönteni hogy elveteted-e a babát vagy sem?!?"

Nem hiszem, hogy csak 1 napod volt eldönteni.

2015. jún. 15. 17:36
 24/77 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy ha már otthon ülsz egész nap, miért nem kezdesz el levelezőn valamilyen szakot? Milyen szakra mentél volna?
2015. jún. 15. 17:39
 25/77 A kérdező kommentje:
kedves Feri, a böszme,néhány magyar emberke sem tud a saját anyanyelvén helyesen írni,az persze nemszámít :) és nem,nemhúzza alá pirossal :)
2015. jún. 15. 17:44
 26/77 A kérdező kommentje:
miféle családi pótlék? :D jesszusom :D
2015. jún. 15. 17:45
 27/77 A kérdező kommentje:
1 napom volt eldönteni,mivel másnap lett volna a beirakozás
2015. jún. 15. 17:46
 28/77 anonim ***** válasza:
75%
Ha jól számolom kb egy félévet simán elvégezhettél volna, utána van két passzív félév, majd folytathattad volna az iskolát. Ez eszetekbe sem jutott?
2015. jún. 15. 17:55
 29/77 anonim ***** válasza:
75%

Olyanról gondolom nem hallottál még, hogy valaki gyerek mellett tanul, vagy halaszt 1 félévet.

Ha meg nem akartál gyereket, védekezni kellett volna, esetleg elvetetni. Én nem szülnék a semmire, anyósék nyakára. De ha már megtetted, legalább ne panaszkodj miatta. Egyébként te mennyivel járulsz hozzá a lakhatáshoz? A rezsibe beleadsz? Vagy a kajába?

2015. jún. 15. 17:58
 30/77 A kérdező kommentje:
szerettünk volna babát miután elvégzem a fősulit,ezért védekeztünk fogamzásgátlóval.a lakhatásba anyagilag nemtudok úgy pótolnimivel csak az anyaságit kapom,de férjemmel mi járunk bevásárolni(nemcsak magunknak).és segítek a háztartásban is.szerettem volna újra jelentkezni a főiskolára,de úgytudom az sem olcsó mulatság
2015. jún. 15. 18:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!