Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek szerintetek? Ti is...

Mit tegyek szerintetek? Ti is így éreznétek? Vagy túlreagálom? :S

Figyelt kérdés
fiatal házasok vagyunk férjemmel (ő 24,én pedig 21).van egy két hónapos kisfiunk.Anyósoméknál lakunk,nem azt mondom hogy rossz a viszonyom velük,mert kijövünk egymással,de néha már elegem van abból hogy nincs semmi magánszférám ebben a házban.Egy szobánk van,az is a hálószoba,és ide is állandóan bejön anyósom kopogás nélkül.ha a pici meg mukkan,anyósom már a szobában is van.ha férjem itthol van,nemjon be,de ha kilép a házból,anyósom már itt dekkol a szobánkban.férjem nemakar költözni mert sok pénzt beleköltött már a házba,és a fizetése se valami sok,de én már nembirom idegileg,szükségem van egy kis magánéletre ;(

2015. jún. 15. 16:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
66%

Költözzetek el, álljatok a saját lábatokra.

Felnőttek vagytok már egy ideje, házasodni, gyereket vállalni volt eszetek, akkor a felelősséget is vállaljátok utána! Nem igaz, hogy annyi eszed van, hogy egyetlen árva szobába gyereket szülsz, hogy 3-an nyomorogjatok ott, és még az a hülye, aki tetőt ad a fejed fölé... nem érzed magad kicsit pofátlannak??

2015. jún. 15. 18:23
 32/77 anonim ***** válasza:
75%

"de úgytudom az sem olcsó mulatság"

Jaj de szeretem a "de én úgy tudom" embereket. Basszus egy gyereket nevelsz, de annyi sütnivalód nincs, hogy megnézd a neten, hogy mi hogy működik. Ha megtetted volna, akkor látnád, hogy levelezőre meg nappali képzésre is tudsz jelentkezni és ha megvan az elegendő pontod, akkor fel is vesznek államira.

Az már csak a személyes véleményem, hogy ha már erre nem vagy képes, akkor az egyetemet inkább messziről kerüld el.

2015. jún. 15. 18:26
 33/77 anonim ***** válasza:
27%

Nem akartam kommentelni, de nem bírom ki.

Na álljon már meg a menet! Mivan itt, ide gyűlt ma este a válogatott bunkók közössége?? Mi a francot képzeltek magatokról, hogy ismeretlenül felülbíráljátok egy édesanya döntését, rohadtul nincs közötök hozzá hogy miért vállalt ilyen korán gyereket, ti tartjátok el, vagy mi????? Undorító.

Inkább szórakozzatok máshol, mit osztani azt ami nincs.

Kedves kérdező!

A kérdésedre válaszolva nem könnyű a helyzeted, mert bizony ki vagy szolgáltatva a nem túl intelligens anyósodnak, ezért mielőbb ülj le szépen a férjeddel komolyan beszélni, hogy te így nem bírod tovább és találjatok ki valamit közösen. Ha szeret akkor lépni fog.

2015. jún. 15. 18:27
 34/77 anonim ***** válasza:
75%

Ha 2 hónapos a fiad, akkor kb. tavaly júliusban lettél terhes.

Ha tovább akartál tanulni, akkor a papírokat legkésőbb április végéig kellett beadni (ha Szlovákiában), ha Magyarországon, akkor február közepéig. Szóval hogy is van az, hogy 1 napod volt eldönteni?

2015. jún. 15. 18:29
 35/77 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó, ott a pont
2015. jún. 15. 18:36
 36/77 anonim ***** válasza:
55%
33. Nincs közünk hozzá, úgy bas.sza el mindenki az életét, ahogy akarja, de azért véleményünk lehet róla, és leírhatjuk, nem, ha már feltette a kérdést!? Főleg itt! Ennyi erővel neked mi közöd hozzá, hogy ki mit válaszol, a kérdéssel foglalkozzál, és ne a válaszolókkal, nehogy már meg akard mondani, hogy ki mit írhasson le! Ugyanazt csinálod, amit másokon számonkérsz, ismeretlenül véleményt formálsz emberekről, a válaszok alapján. Na mi meg a kérdezőről formálunk véleményt, az írása alapján, te idi.óta! :DDD!
2015. jún. 15. 18:36
 37/77 anonim ***** válasza:
16%

Az ovulációját nem akarod kiszámolni? Istenem....NEm az a kérdés, te szerencsétlen hogy miért tartotta meg a gyereket, hanem hogy mit csináljon a bunkó anyósával!

Te egy igazi elmebeteg vagy, ha még ezen lovagolsz, remélem te nem akarsz szaporodni!

2015. jún. 15. 18:37
 38/77 anonim ***** válasza:
30%

Ennyi kötekedő, bunkó embert, mint akik itt válaszoltak, hihetetlen.

Nagy tiszteletem a pár kivételnek.

Kérdező, nem reagálod túl, tényleg bunkó anyósod van, ha az övé a ház, ha nem.

Bár úgy látszik az itt válaszadók szerint Neked némán kéne tűrnöd, hogy rád nyissanak, mert mi a fenéért csináltál gyereket?

Tényleg ennyi rosszindulatú, bunkó embert, mint aki itt van...azt sajnálom, nem látom az ábrázatukat.

2015. jún. 15. 18:38
 39/77 anonim ***** válasza:
12%
36. Kit érdekel a te véleményed, te agyatlan.Olyan sötét vagy, hogy még vitatkozni sem lehet veled.
2015. jún. 15. 18:40
 40/77 anonim ***** válasza:
63%
38. Nem azt mondták, hogy némán tűrjön, hanem akkor takarodjon el albérletbe vagy dolgozni (hogy legalább beleadjon a közösbe), és kezdjenek önálló életet, ha már a gyerekcsinálásra volt esze. Azért nehogy már a befőtt tegye el a nagymamát, hogy pampog más házában! El lehet akkor húznia csíkot, ha nem tetszik a rendszer!
2015. jún. 15. 18:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!