Mit tegyek szerintetek? Ti is így éreznétek? Vagy túlreagálom? :S
Off: Ilyen helyesirassal milyen fosulira? Tanitokepzo?
On:
Idezlek:
''Egy szobank van''.
Nem dragam, az nem a ti szobatok, hanem az anyosode. Ti csak hasznalhatjatok, mert o ilyen jofej.
De ha nem tetszik, akkor tessek, koltozzetek el.
Kérdező, az anyós a SAJÁT házában hadd menjen már akkor és oda, ahová ő akar.
Pár dolog:
1. A gyereket nem a gólya hozza, a Saridon pedig nem fogamzásgátló.
2. Ha már felnőtteset játszol az anyós nyakán, legalább viselkedj normálisan.
Sajnálom, de nem tudok pozitívan nyilatkozni erről a helyzetről.
Én azzal nem értek egyet, hogy ennyi idősen nem való gyerek, szerintem nem korfüggő.
Azzal már igen, hogy ilyen körülmények közé nem való. Elérheti valaki huszonéves korára is, hogy legyen biztos jövedelme és hely ahol lakhat (nyilván a családi támogatás is számít), de van aki nem éri ezt el később sem.
Nyilván a kérdezőnél, mint kiderül nem tervezett a gyerek. Nyilván visszacsinálni nem lehet, de sajnos ilyenkor ez ilyen jellegű nehézségekkel sár. Sajnos amíg anyóséknál laktok túl sok mindent nem tudsz tenni. Kulturáltan megkérheted, hogy kopogjon, de ennyi...
"bocs a helyesírásért :) szlovákiai vagyok"
1. A böngésző pirossal aláhúzza, ha egy szót nem helyesen írsz le.
2. Ha egy MAGYAR fórumra írsz, tisztelj meg minket azzal, hogy az anyanyelvünket helyesen használod.
(Csak nekem egyre antipatikusabb a kérdező?)
"megtudtam hogy babánk lessz"
:DDD levelet küldött a gólya, vagy mi? szóval még csak nem is tervezett gyerek, hopp, csak becsúszott...és még azt állítod, nem vagy felelőtlen...:D
"1. A böngésző pirossal aláhúzza, ha egy szót nem helyesen írsz le."
Nem feltétlenül, nálam például ez az opció ki van kapcsolva.
Ha nem terveztetek gyereket, akkor védekezni kellett volna, ha már annyira érett vagy.
Amúgy szabad megkérdeznem, mit tanultál volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!