Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek szerintetek? Ti is...

Mit tegyek szerintetek? Ti is így éreznétek? Vagy túlreagálom? :S

Figyelt kérdés
fiatal házasok vagyunk férjemmel (ő 24,én pedig 21).van egy két hónapos kisfiunk.Anyósoméknál lakunk,nem azt mondom hogy rossz a viszonyom velük,mert kijövünk egymással,de néha már elegem van abból hogy nincs semmi magánszférám ebben a házban.Egy szobánk van,az is a hálószoba,és ide is állandóan bejön anyósom kopogás nélkül.ha a pici meg mukkan,anyósom már a szobában is van.ha férjem itthol van,nemjon be,de ha kilép a házból,anyósom már itt dekkol a szobánkban.férjem nemakar költözni mert sok pénzt beleköltött már a házba,és a fizetése se valami sok,de én már nembirom idegileg,szükségem van egy kis magánéletre ;(

2015. jún. 15. 16:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
66%

Na jó, mindenki nyugodjon le a Pi*csába!

Finnországból elhoztuk a 3 pontot, következnek a szőröstalpúak :D

2015. jún. 15. 18:41
 42/77 anonim ***** válasza:
28%
39. Mert a te véleményed kit érdekel egy anonim oldalon, ennyi erővel? Mindig önoltod magad...:DD
2015. jún. 15. 18:41
 43/77 anonim ***** válasza:
56%

ma 18:41

B*szok én rá, csak a románokat oda-vissza!

2015. jún. 15. 18:45
 44/77 anonim ***** válasza:
19%
Szarok a te véleményedre nagy ívből, ha belőled csak a mocskolódás telt ki lelked rajta. Én legalább adtam neki tanácsot. Takarodjon el dolgozni a két hónapos gyereke mellől....tudod te mit beszélsz? Mondom, hogy sötét vagy, meg rosszindulatú is. Veszélyes kombináció! Sok mindenre fel lehet használni az életben az ilyeneket, mert nincs agyuk. :)
2015. jún. 15. 18:45
 45/77 anonim ***** válasza:
71%
Ja, az ilyeneket is sok mindenre fel lehet használni mint a kérdező...védekezni minek, nem várt baba, fiatalon házasság a semmire, iskola abbahagy, munka nuku, másokon élősködik, de azért igazodjanak hozzá, és még neki nem tetszik a rendszer és fúj arra aki ingyen befogadta...huhahaha biztos megfogadja a tanácsokat! :DD
2015. jún. 15. 18:54
 46/77 anonim ***** válasza:
78%
Nem a gyerek mellől kellene elmenni dolgozni, ha gyerekvállalás előtt legalább egy napot is dolgozott volna, vagy ne adj isten többet!
2015. jún. 15. 18:54
 47/77 anonim ***** válasza:
78%

44-es, szerintem meg a kérdező buta mint a segg, már bocsánat.

- 20 évesen gyereket nevel, de arra nem képes, hogy utánanézzen, hogy, hogy tudna továbbtanulni.

- Az a problémája, hogy a ház tulajdonos a SAJÁT ingatlanában nem alkalmazkodik az eltűrt vendéghez, de elköltözni nem képes.

2015. jún. 15. 18:55
 48/77 anonim ***** válasza:
72%

A kérdező nem más, mint egy élősködő!

Nem dolgozott, nem is dolgozik, csak otthon ül és mereszti a seggét, illetve bizonyos segélyekkel lehúzza az államot, mint a rossz fajta kisebbségiek. Emellett még neki áll feljebb, amikor örülhetne, hogy befogadták és van fedél a feje felett

2015. jún. 15. 19:00
 49/77 anonim ***** válasza:
27%

A kérdezőt nem egyedül fogadták be, hanem a gyerekkel együtt, akinek az összehozásához két ember kellett, ugyebár. Lehetett volna okosabban csinálni, ez tény, de ezen már túl vagyunk, amúgy meg nem ez volt a kérdés:-)

Akárkié is az ingatlan, az már intelligencia kérdése, hogy ahhoz, aki már kinőtt a gyerekkorból, nem mászkálunk be kopogás nélkül, és nem telepszünk rá. Egy családdal pláne nem tesszük ezt, mivel tetszik, nem tetszik, a kérdező a férjével és a gyerekével egy család, ráadásul a férj pénzt költött az ingatlanra, amiben a családjával (értsd: a feleségével és a gyerekével) lakik.

Lehet, hogy a kérdező élősködő, de nem az anyós nyakán. Az is lehet, hogy ostoba, a férjének viszont így is kell. Az anyós viszont bunkó, és nincs rá mentsége, NEM ő adott fedelet a kérdező feje fölé.

2015. jún. 15. 19:30
 50/77 anonim ***** válasza:
73%

"NEM ő adott fedelet a kérdező feje fölé."

Kérdező: "Anyósoméknál lakunk."

Hát dehogynem!

2015. jún. 15. 19:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!